Title of a News Article

Urfalı Vekil meydan okudu!

Urfalı Vekil meydan okudu!
banner206
 CHP İstanbul Milletvekili Urfalı Mahmut Tanal AK Parti sıralarına yürüyerek bazı milletvekillerine “Erkeksen dışarıya gel” diye meydan okudu.

MECLİS, yasama döneminin son günlerinde finali de kavgalı yaptı. Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın taziye için Cumhuriyet Savcısı Selim Kiraz’ın evine yaptığı ziyaretin de tartışıldığı görüşmede, AK Parti ve CHP milletvekilleri birbirinin üzerine yürürken küfür ve hakaretler havada uçuştu.

Genel Kurul’da konuşan CHP İstanbul Milletvekili İhsan Özkes, “AKP yüce İslam dininin içini boşalttı, AKP dinin dibine dinamit koydu, dine darbe yaptı. AKP’nin en büyük darbesi dine olmuştur. Allah, ‘Dokunulmaz olan sadece benim’ diyor. Ama AKP’liler diyor ki: ‘Dokunulmaz olan bizleriz de.’ Ya, siz Allah mısınız haşa? Zina çoğaldı, bina yükseldi, riba yayıldı. Sizin döneminizde en şöhret olan zina, riba ve bina” diye konuştu.

Ak Parti Samsun Milletvekili Ahmet Yeni, Özkes’e “İyice sapıttı” diye bağırırken, AK Parti Adana Milletvekili Şükrü Erdinç “Şeytanileşen sensin”, AK Parti Düzce Milletvekili İbrahim Korkmaz da “Sen müftü değil miydin, bu millete zina öğreten sen değil miydin?” karşılığını verdi.

 

''BU MUDUR DİN''

AK Parti Grup Başkanvekili Naci Bostancı ise söz alarak “Hocam konuşurken aklıma bir Alman atasözü geldi. Diyor ki Alman atasözü; ‘tilki vaaza başlayınca kümesteki tavuklara dikkat etmek lazım’” diye konuştu.

CHP Grup Başkanvekili Levent Gök de, Cumhurbaşkanı’nın şehit savcının evine taziye ziyaretinden önce AK Parti teşkilatlarından “Cumhurbaşkanı taziyeye gidecek. Gelin, kalabalıklar oluşturun” çağrısı yapıldığını ileri sürdü. Gök, “Nerede görülmüş bu? Orada dahi bir şehidi siyasi malzeme haline getiriyorsunuz. Bu mudur ahlak, bu mudur din, bu mudur iman? Bunu da haykıracağız burada” diye konuştu.

Gök’e tepki olarak AK Parti Düzce Milletvekili İbrahim Korkmaz defalarca “Homoseksüelliği savundunuz. Burada lezbiyenliği savundunuz, burada homoseksüelliği siz savundunuz” diye bağırdı.

AK Parti Tokat Milletvekili Zeyid Aslan da “Sen kimsin lan artist” diyerek Gök’ün üzerine yürüdü.

Küfür ve hakaretlerle CHP’li Gök’e ulaşmaya çalışan Aslan’ı partili arkadaşları güçlükle tuttu. Bu sırada CHP İstanbul Milletvekili Mahmut Tanal AK Parti sıralarına yürüyerek bazı milletvekillerine “Erkeksen dışarıya gel” diye meydan okudu.

al’la kapışmak için CHP sıralarının arkasına koşan AK Parti Bilecik Milletvekili Fahrettin Poyraz’ı da arkadaşları tuttu. Bazı AK Partililer, Tanal ve Gök’e yönelik “Utanmaz herif. Ahlaksız, şerefsiz. Alçak bunlar” diye bağırdılar. Oturuma bir süre ara veren Başkanvekili Güldal Mumcu, ortam sakinleşince görüşmelere devam etti. (hürriyet)

Güncelleme Tarihi: 03 Nisan 2015, 15:43
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195