Title of a News Article

Urfalı Vekil'den akıl almaz iddia

Urfalı Vekil'den akıl almaz iddia
banner206

CHP İstanbul Milletvekili Şanlıurfalı Mahmut Tanal, İtalya'da, AK Parti ve MHP'li vekillerin bulunduğu bir ortamda, Türkiye aleyhine akılalmaz iddialarıyla şaşkınlığa neden oldu.

1 Mayıs'ta çıkan olaylarda kullanılmamış mermileri göstererek, 'Polis gerçek mermi kullandı' diyen CHP'li Tanal, internetin yasak olduğunu ileri sürdü.

 

HERKESİ ŞAŞIRTTI

13-16 Mayıs tarihlerinde TBMM İnsan Haklarını İnceleme Komisyonu Başkanı Ayhan Sefer Üstün başkanlığında AK Partili Ayşe Türkmenoğlu, CHP'li Mahmut Tanal ve MHP'li Reşat Doğru'dan oluşan heyet İtalya'da çeşitli temaslarda bulundu.

Ziyaretin son gününde İtalya Parlamentosu'nda Senato ve İnsan Hakları Komitesi üyeleri ile bir araya gelen heyette yer alan Tanal, Türkiye ile ilgili inanılmaz beyanlarda bulundu. Türkiye'de demokrasi ve insan haklarının olmadığını ileri süren Tanal, 'Türkiye'de internet yasak, büyük meydanlarda jammerlar var, internete girilmiyor. 61 gazeteci cezaevinde' gibi ifadeler kullandı. Tanal'ın konuşması hem Türk hem de İtalyan üyelerde şaşkınlığa neden oldu.

Kaynak: Yeni şafak

Güncelleme Tarihi: 26 Mayıs 2014, 11:55
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195