Title of a News Article

Urmak Eyyübiye Belediyesi’nde

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili aday adayı Jeoloji Yüksek Mühendisi Nüsret Urmak, Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci’yi ziyaret etti.

Urmak Eyyübiye Belediyesi’nde
banner206

 Seçim çalışmalarını aralıksız sürdüren AK Parti Şanlıurfa Milletvekili aday adayı Nüsret Urmak, Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci’yi ziyaret ederek, destek istedi.

Yerel yönetimlerin, milletvekilleriyle birlikte hareket ettikleri takdirde başarılı olabileceklerini, milletvekili seçildiği takdirde en büyük önceliğinin belediye başkanları, sivil toplum kuruluşları ve halkın her kesimiyle birlikte hareket edilebilecek bir ortam oluşturmak olduğunu söyleyen Urmak, büyükşehir yasasıyla belediyelerin hizmet alanının da genişlediğini, bu nedenle daha çok desteğe ihtiyaçları olduğunu ifade etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci de, Nüsret Urmak’ın AK Parti teşkilatındaki faaliyetlerine vukuf olduklarını belirterek, “Sayın Urmak’ın birlikte hareket etme fikrine yürekten katılıyorum. Milletvekilliğinde liyakat esastır, kendisi de gerek eğitimi, gerekse siyasetteki hizmetiyle buna layık olduğunu ispatlamıştır. Hizmet yarışında kendisine başarılar diliyorum” dedi.

Güncelleme Tarihi: 17 Mart 2015, 13:11
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195