Title of a News Article

Urmak STK buluşmalarına devam ediyor

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili aday adayı Jeoloji Yüksek Mühendisi Nüsret Urmak, sivil toplum kuruluşlarından destek bulmaya devam ediyor.

Urmak STK buluşmalarına devam ediyor
banner206

 On yılı aşkın siyasi yaşamında olduğu gibi, seçim atmosferinde de çalışma temposundan hiçbir şey kaybetmeyen AK Parti Şanlıurfa Milletvekili aday adayı Nüsret Urmak, sivil toplum kuruluşları, esnaf, kanaat önderleri ve vatandaşlarla buluşmaya devam ediyor.

Çalışmalarına, kentin etkin sivil toplum kuruluşlarını ziyaretle devam eden Urmak, bugün de Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Osman Karageçili, Şanlıurfa Müteahhitler Birliği Başkanı Mustafa Önal ve Lokantacılar ve Tatlılar Oda Başkanı Mehmet Kaçak ile bir araya geldi.
STK temsilcileri ve yöneticileriyle, milletvekili olma düşüncesindeki amacını, seçildiği takdirde nasıl bir çalışma uygulayacağını konuşan Urmak, “En önem verdiğim husus, birlik ve beraberlik. Eğer milletvekili olarak parti teşkilatı, belediye başkanlıkları, sivil toplum kuruluşları ile işbirliği içinde el ele verirsek, bundan; kentimiz, ülkemiz ve insanımız kârlı çıkacaktır” dedi.
AK Parti’nin milletvekili adaylarını belirleme aşamasında sivil toplum kuruluşlarının görüşlerine başvurmasını önemli bulduklarını aktaran STK temsilcileri, “AK Parti, aday belirlemede sivil toplum kuruluşlarının görüşlerini dikkate almakla çok isabetli bir karar almıştır. Çünkü sivil toplum kuruluşları, memurundan esnafına kadar tüm kesimlerin iradesidir. Dileriz Şanlıurfa’nın 12 milletvekili de halkın iradesi olan, sivil toplum kuruluşlarının görüşleri dikkate alarak belirlenir” diyerek, AK Parti Şanlıurfa Milletvekili aday adayı Nüsret Urmak’a seçim yarışında başarılar dilediler.

Güncelleme Tarihi: 23 Mart 2015, 18:20
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195