Title of a News Article

Urmak’tan İHH’ya ziyaret

Uluslar arası İnsani Yardım Vakfı (İHH) Şanlıurfa temsilciliğini ziyaret eden AK Parti Şanlıurfa Milletvekili aday adayı Jeoloji Yüksek Mühendisi Nüsret Urmak, imkânı olan herkesin İHH faaliyetlerine destek olması gerektiğini söyledi.

 Urmak’tan İHH’ya ziyaret
banner206

İHH Şanlıurfa Temsilcisi Behçet Atila’yı ziyaret ederek, yardım faaliyetleri ve çalışmaları hakkında görüş alışverişinde bulunan Nüsret Urmak, İHH’ya bölgedeki yardım kampanyalarına verdiği destekten dolayı teşekkür etti. Bölgede yaşayan herkesin İHH faaliyetlerine destek vermesi gerektiğini dile getiren Urmak, “Gerek partimizin yardım faaliyetleri, gerek diğer sivil toplum kuruluşlarının yardım faaliyetlerine destek oluyoruz. İHH’da yıllardan beri tüm dünyada mazlumların imdadına koşan güzide bir kuruluşumuz. Fırsat buldukça faaliyetlerine katılmaya ve destek olmaya devam edeceğiz” dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden İHH Şanlıurfa Temsilcisi Behçet Atila da, Suriye’de yaşanan iç savaş dolaysıyla Şanlıurfa’ya akın eden insanlara ilk günden beri yardım kampanyaları düzenlediklerini hatırlatarak, “Kobani’den gelen büyük kalabalık karşısında biz de hemen harekete geçip mobil aşevimizi buraya getirdik. İnsanların yiyecek, içecek, giyecek ve barınma ihtiyaçlarını gidermeye çalıştık. Onbinlerce insan bu faaliyetlerimiz sayesinde yeniden hayata tutundu” dedi.

Türkiye’ye gelen mülteci akınından önce de hem çeşitli ülkelerde insanların imdadına koştuklarını hem de yurt içinde fakir ve yardıma muhtaç insanlara ulaştıklarını dile getiren Atila, “Yükümüz çok ağır, duyarlı insanları bu yükü maddi manevi paylaşmaya davet ediyoruz” şeklinde konuştu. 

Güncelleme Tarihi: 16 Mart 2015, 23:11
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195