Title of a News Article

Vatandaşlarla Bayramlaştı...

.

Vatandaşlarla  Bayramlaştı...
banner206

 Ak parti Şanlıurfa Milletvekili Halil Özcan Şanlıurfa da kıldığı bayram namazı sonrası vatandaşlarla Bayramlaştı. Vekil Özcan ve beraberinde bazı Ak Partili yoneticiler ile birlikte sabah kılınan bayram namazının ardından Haşimiye ve saray onu caddesinde sabah açık bulunan esnafı ziyaret ederek Bayramlaştı. 

  AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Dr. Halil Özcan, ramazan Bayramı dolayısıyla bir açıklama yaptı. Milletvekili Özcan, mesajında, şunları kaydetti;“Rahmet, mağfiret ve kurtuluşa vesile olan mübarek Ramazan Ayı tüm coşkusu huzur ve bereketiyle gönlümüze ve sofralarımıza misafir oldu. Milletçe ekmeğimizi, sevgimizi ve kardeşliğimizi paylaştık.Bu bereket ikliminin tacı olan mübarek Ramazan Bayramınızı gönülden kutluyor, milletimize ve tüm insanlığa barış, huzur, mutluluklar getirerek birliğe vesile olmasını Cenab-ı Hak’tan niyaz ediyorum.”

Güncelleme Tarihi: 17 Temmuz 2015, 10:11
YORUM EKLE
YORUMLAR
Çiftçi
Çiftçi - 9 yıl Önce

Çiftçilerden helalik alın Say'ın vekil bizi dedaşa yem ettiniz Allahtan revamı bide halkla bayramlaşıyorsunuz hakkımız haram olsun elbet vicdan sahibi birileri bu DEDAŞ zülmüne dur diyecek

SIRADAKİ HABER

banner195