Title of a News Article

Vedat Melik: Akan kanı CHP durduracak

.

Vedat Melik: Akan kanı CHP durduracak
banner206

 CHP Milletvekili adayı Melik’in bu kez adresi Oto alım satım sitesi esnafı ile Şehit aileleri derneği oldu. CHP adayı Melik; ‘Akan kanı CHP durduracak’ dedi.

Hafta sonu yapılacak olan Milletvekili erken Genel seçimleri öncesinde son viraja girilirken, Milletvekili adayları ise vites artırarak çalışmalarına hız verdiler. Bugüne kadar Urfa merkez başta olmak üzere 13 ilçeyi ziyaret ederek, esnaf ve vatandaşlarla buluşan ve çeşitli STK’ları ziyaret eden CHP Urfa Milletvekili adayı M. Vedat Melik, önceki gün seçim çalışmaları çerçevesinde Oto alım satım sitesi esnafı ile şehit aileleri derneğine ziyaretlerde bulunup, esnaf ve dernek temsilcilerinin sorunlarını dinledi.

 

GELECEĞİMİZ MEÇHUL!

Yeni valilik yanındaki oto alım satım sitesini dolaşan ve esnafla sohbet eden CHP Milletvekili adayı Melik’e site esnafı adeta dert yandı. ‘Nereye ne zaman gideceğimiz belli değil? Bizler bu kentte üvey evlatlar mıyız? Biz esnaflara site yapılacaktı. Nerede?’ diyen esnaf, ‘son zamanlarda işsizlik daha da arttı. Esnaf olarak günlerce siftah edemediğimiz olmakta. Ekonomi olumsuzluklar ve belirsizlikler bizi üzmekte’ diye konuştular.

 

KARDEŞ KANININ AKMASINI BİZ DURDURACAĞIZ

Sabah oto alım satım sitesi esnafını ziyaret eden CHP Milletvekili adayı Melik, öğleden sonra ise Şehit aileleri derneğini ziyaret etti. ‘Kardeşkanı artık daha fazla akmasın’ diyen dernek üyelerine ilgilerinden dolayı teşekkür eden CHP Milletvekili adayı M. Vedat Melik, ‘evet, hepimiz kardeşkanının daha fazla akmamasını istiyoruz. Devlet ne yazık ki son zamanlarda devlet olma vasfından iyice uzaklaşmıştır. Sizlere söz veriyorum. CHP iktidara gelmesi halinde kardeşkanının akmasına dur diyecek ve ülkenin dört bir yanına huzur, mutluluk ve barış gelecektir. Bundan endişe duymayın. Sizlerden bana dolayısı ile CHP’ye oylarınız ile sahip çıkmanızı istiyorum. Çünkü bu kente yapmamız gereken çok daha büyük hizmetle bulunmakta’ diye konuştu.

 

ÖZEL DEFTERİ İMZALADI

Öte yandan CHP Milletvekili adayı M. Vedat Melik, şehit aileleri derneğini ziyareti sırasında ‘Şehit özel defterine’ düşüncelerini yazdı ve imza attı. CHP adayı Melik, ‘Türk toplumu yaşanan terörden dolayı gerçekten büyük kayıplar vermiştir. Birçok ailenin ve dolayısı ile hepimizin evine, ocağına ateş düşmüştür. Dilerim herkesin aklını başına toplaması ve kardeşkanının akmasına daha fazla seyirci kalmamasıdır. Terörden toplum olarak çok acılar yaşadık’ diye konuştu.

Güncelleme Tarihi: 26 Ekim 2015, 14:55
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195