Title of a News Article

Vekil Gök beklenen müjdeyi verdi!

Vekil Gök beklenen müjdeyi verdi!
banner206

 AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Doç. Dr. Abdulkerim Gök, Suruç Devlet Hastanesi ihalesinin 7 Mayıs’ta yapılacağının müjdesini verdi. 

İBRAHİM HALİL ŞEKER
AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Doç. Dr. Abdulkerim Gök, Urfastar’a yaptığı açıklamada,  24 Bin metrekare kapalı alana sahip son teknoloji donanımları bünyesinde barındıracak olan 150 yataklı Suruç Devlet Hastanesi yapım işi ihalesinin 7 Mayıs’ta yapılacağını söyledi. 

“Bizim işimiz laf üretmek değil icraattır, hizmet üretmektir”
“Şanlıurfa’ya ve Suruçlu hemşerilerime şimdiden hayırlı uğurlu olsun” diyen Milletvekili Gök, açıklamasında şunları kaydetti;
“Bizim işimiz laf üretmek değil icraattır, hizmet üretmektir. Seçimlere gittiğimiz bu arifede dahi Urfa’ya ve ilçelerine yapacağımız yatırımları son saniyeye kadar takip ettiğimizin en güzel örneğini Suruç Devlet Hastanesinin ihale tarihini almakla ortaya koyduğumuzu ifade etmek isterim. Biz hiçbir zaman icraatlarımızı ve hizmetlerimizi 13 yılık iktidarımız süresince seçimlere endeksli olarak veya seçim yatırımları olarak gerçekleştirmedik. Seçim ekonomisi de uygulamadık, vatandaşımıza milletimize ne söz verdiysek hamdolsun Rabbim bunları gerçekleştirme fırsatı verdi. Bundan sonra da aynı ilkelerle hizmetlerimize devam edeceğiz. Aldatan ve aldanan asla olmayacağız. Söz verip unutanlardan da olmayacağız. Meydanlarda neyi konuştuysak, neyi söylediysek hamdolsun Rabbimiz onu gerçekleştirme fırsatı verdi.” 

Güncelleme Tarihi: 24 Mart 2015, 15:43
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195