Title of a News Article

Vekil Önen, Şanlıurfa'dan umutlu!

Vekil Önen, Şanlıurfa'dan umutlu!
banner206

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Emin Önen, ilk turu 10 Ağustos’ta yapılacak Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Cumhurbaşkanı Adayı Başbakan recep Tayyip Erdoğan için Şanlıurfa’dan rekor oy beklediğini belirtti.

Avrupa Güvenlik İşbirliği Parlamenterler Asamblesi (AGİT PA) Türk Gurubu Başkanı AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Emin Önen, Şanlıurfa’da faaliyet gösteren gazeteci ve köşe yazarları ile guruplar halende zaman zaman bir araya gelerek güncel konuları tartışmayı hedefledi ve buluşmasının ilkini de bir gurup gazeteci ve köşe yazarları ile sahur yemeğinde bir araya gelerek gerçekleştirdi.

Emin Önen’in ilk gurup gazeteci ve yazarlarla buluşmasında Veysel Polat, Mehmet Talat Akay, Celal Çiftçi, Halil Çini, Ali Çizmecioğlu, İshak Polat, Mehmet Faruk Deveci, Mutlu Güneş, Tahir Gülebak, Ahmet Başak, Abdülkadir İkbal, Bilal Bebe, Hasan Atmaca, Reşat Uzun, Ali Çizmecioğlu, Abdülkadir Türkeri ile Müslüm Abacı, Müslüm Yanmaz, Halil Yetkin, Mehmet Nimetoğlu, Ahmet Kayral, Zeki Kurt, Ömer Hacıkamiloğlu, Kadir Hatipoğlu, Celal Şeker hazır bulundular.

Sahur programında gazeteci ve köşe yazarları ile bir araya gelen Milletvekili Emin Önen, AK Parti Cumhurbaşkanı adayı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın Şanlıurfa ziyareti ve adaylığı ile ilgili olarak çeşitli değerlendirmelerde bulundu.

Başbakan Erdoğan’ın ülkemizin en ücra köşesinde yaşayan insanların huzur ve refahı için gayret gösterdiğini ve Şanlıurfa’ya, Şanlıurfalılara özel bir ilgi duyduğunu belirten Şanlıurfa Milletvekili Emin Önen, “Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın Şanlıurfa ve Şanlıurfalılara karşı özel bir sevgisi var. AK Partinin iktidara geldiği günden bu tarafa Şanlıurfa’ya yaptığı yatırımlarla bunu ispatlamıştır. Tabiki Şanlıurfalı hemşerilerimizin de Başbakanımıza özel bir sevgisi vardır. Şanlıurfalılarda yerel ve milletvekilliği seçimlerinde AK Partiye verdikleri oylarla bunu ispatlamıştır. İnşallah 10 Ağustos’ta, Şanlıurfalılar Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde verecekleri rekor oylarla bunu bir kez daha ispatlayacaktır” dedi.

Gazeteci ve yazarlar da başta Cumhurbaşkanlığı seçimleri olmak üzere çeşitli konularda Milletvekili Emin Önen’e sorular sorarak görüşlerini ifade ettiler ve karşılıklı sohbet ettiler.

Sahur programının Şanlıurfa basını ile bir araya gelmek için güzel bir vesile olduğunu belirten Emin Önen, şartların elverdiği ölçüde bu tür istişare ve sohbet toplantılarını daha sık yapmak istediğini söyledi.

Gazeteci ve yazarlar da Emin Önen’in nazik davetinden ve Şanlıurfa ile ilgili görüş, öneri ve eleştirilerinin dikkate alınmasından dolayı kendisine teşekkür ettiler.

Gecenin sonunda topluca hatıra fotoğrafı çektirdiler.




Güncelleme Tarihi: 16 Temmuz 2014, 13:55
YORUM EKLE
YORUMLAR
m osun
m osun - 10 yıl Önce

Akp gibi yalanci parti gormedim suruc sulamasini yalan acilislarla halki kandirdilar

SIRADAKİ HABER

banner195