Title of a News Article

Vekil Özcan, 1 günde 15 köy gezdi

.

Vekil Özcan, 1 günde 15 köy gezdi
banner206

16 Nisan’da yapılacak olan Referandum çalışmalarına kırsal ve merkez ayırımı yapmadan devam eden AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Dr. Halil Özcan, Eyyübiye İlçesine bağlı bulunan Köylerinde bulunan bölge kanaat önderleri, muhtarlar ve vatandaşlarla bir araya geldi.

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Dr. Halil Özcan ve beraberindeki heyetle birlikte başta Eyyübiye ilçesine bağlı Uğurlu, Kubacık, Vergili, Beşat, Umuroba Küme evler ve Umuroba Köyü, Tuzluca, Karaali, Akveren, Sağlık, Horoz, Ulucanlar, Gümüşören, Akdilek ve son olarak Harran ilçesine bağlı Parapara köylerini ziyaret ederek EVET için tam destek istedi.

 

VEKİL ÖZCAN," 16 NİSAN'DAN SONRA OYUNLAR BOZULACAK"

Milletvekili Dr. Halil Özcan, " Bugün Biniesed ve Ubade bölgesindeyiz. Ülkemizin, devletimizin, milletimizin birliği ve beraberliği için, vatan için, bayrak Biniesed ve Ubade halkı Evet diyor. Her zaman olduğu gibi sağduyulu bir millet.  Bütün ova halkı bizleri güzel bir şekilde karşılıyor. Onlarda biliyor ki bu seçim Hilal ile Haç'ın seçimidir. Küfür tek millet olmuş, bütün şer odakları bir olmuş hayırcıların yanında yer almış. Bu referandum ülkemizdeki Hükümet değişikliğine gideceğimiz bir düzenlemedir. Ancak Avrupa ülkeleri bundan bile rahatsızlar. Zira 16 Nisan'dan sonra artık ülkemize müdahale edemeyeceklerini biliyorlar. Türkiye'nin önü açılacak. Türkiye güçlü liderlerle yönetilecek. Bütün Ümmetin umudu olma yolunda büyük bir çığır açmış olacağız" dedi.

Özcan," 16 Nisan'da yapılacak referandum çocuklarımız için, gençlerimiz için, geleceğimiz için, İslam dünyası için, Ümmetin birliği için çok önemli bir seçim. 16 Nisan'dan sonra birçok oyun bozulacak. Türkiye olarak kendi yolumuzda ilerlemeye devam edeceğiz. Birlik ve beraberlik için el ele Evet için yürümeye, çalışmaya devam edeceğiz" dedi. AK Parti Eyyübiye İlçe Başkanı Av. İsmail Demirbaş ise," Bugün Milletvekilimiz Halil Özcan ile birlikte Harran ovasında Eyyübiye kırsalında 15 köyü ziyaret ettik. Gittiğimiz he yerde büyük bir coşku var. Bölgemiz kararını çoktan vermiş. Bu sıradan bir seçim değil, partiler üstü bir seçim. Geleceğimizin, çocuklarımızın mevzusu" dedi.

16 Nisan’da yapılacak olan Referandum çalışmaları kapsamında 1 günde 15 köy gezen AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Dr. Halil Özcan’a AK Parti Eyyübiye İlçe Başkanı Av. İsmail Demirbaş, Belediye Meclis Üyeleri ve AK Parti Eyyübiye ilçe teşkilatı eşlik etti. 

Güncelleme Tarihi: 30 Mart 2017, 15:43
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195