Title of a News Article

Vekil Özcan’a sevgi seli

 Vekil Özcan’a sevgi seli
banner206

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili ve Milletvekili Adayı Halil Özcan, kendisi adına Eyyübiye İlçesinde hazırlanan seçim bürosunun açılışına katıldı. 

AHMET KEMAL AYHAN
AK parti Şanlıurfa Milletvekili Adayı Halil Özcan adına 2. Seçim bürosu Eyyüp Peygamber Caddesi bulunan Mustafa Kuş Parkı karşısında açıldı. AK Parti İl Başkan Yardımcısı İbrahim Kaymaz, Eyüp Tarımak ve Mahmut Binici tarafından Halil Özcan adına açılan büro görkemli bir törenle hizmete girdi.

Kendisi adına hazırlanan seçim bürosunun açılışına katılan Vekil Özcan, partililer tarafından yoğun ilgiyle karşılandı.

AK Parti Eyyübiye İlçe Başkanı Av. İsmail Demirbaş’ın selamlama konuşmasının ardından konuşan Özcan, şunları kaydetti;

“Bundan sonra yarım kalan işlerimizi tamamlamak ve bu davamızda sizlere yapılan bu hizmetleri belediye başkanlarımızla, ilçe teşkilatlarımızla daha da ileriye götüreceğiz.  Biliyorsunuz geçen haftalarda Sayın Bakanımızla birlikte 400 projenin sunumunu yaptık. Allah’a çok şükür birçok vatandaşımız 4 yıl içinde Şanlıurfa’ya ne tür hizmetler yaptığımızı orada gördü. Onun için bugün yüzümü ak, başımız dik olarak karşınıza çıkabildik.”

Eyyübiye Devlet Hastanesinin 250 yataklı olduğunu ancak bunu 800 yatağa çıkardıklarını belirten Özcan, “İnşallah bu hastaneyi eylül veya ekim ayında açılışını yapıp hizmetinize sunacağız”dedi.

Konuşmasında muhalefet partilerini de sert dille eleştiren Özcan, “Diğer partiler vaatlerinde Diyanet’i, zorunlu din derslerini kaldırmak istiyor. Bizi tekrardan IMF’ye mahkûm etmek istiyorlar. Allah’a çok şükür bizler sizlerin desteğiyle sizlere tercüman olmaya çalıştık. Sizlerden alacağımız destekle hizmet etmeye devam edeceğiz. Yeni Türkiye yolunda durmadan emin adımlarla hedefimize doğru yürüyeceğiz” şeklinde konuştu.

Özcan, konuşmasının sonunda kendisi adına büro açan AK Parti İl Başkan Yardımcısı İbrahim Kaymaz, Eyüp Tarımak ve Mahmut Binici’ye teşekkür etti.



 

 

Güncelleme Tarihi: 28 Nisan 2015, 10:26
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195