Title of a News Article

Vekiller seçim bölgelerine çıkarma yaptılar

.

Vekiller seçim bölgelerine çıkarma yaptılar
banner206

 Ak Parti Şanlıurfa  Milletvekilleri Mehmet Ali Cevheri ve Halil Özcan bazı gezi ve temaslarda bulundular . STK’lar, kurumlar ve vatandaşlar bir araya gelen milletvekilleri bölgenin de nabzını tutuyor.

 

Şanlıurfa’da bulunan  Milletvekilleri Mehmet Ali Cevheri ve Halil Özcan, kent genelindeki temaslarına devam ediyorlar. Dün kente gelen Mehmet Ali Cevheri başta partisinin kurumları olmak üzere birçok yere çıkarma yaptı. Kente geldiği ilk gün Bozova Ak Parti ilçe başkanlığını ziyaret eden Mehmet Ali Cevheri burada partinin ilçe kurmaylarıyla beraber Bozova halkının sorunlarını dinledi. Aynı zamanda Yeni Atanan Bozova Kaymakamı Zekeriya Göker'e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.



Buradan ayrılan Cevheri daha sonra Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğüne atanan Hasan Bilici'ye hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Daha sonra Şanlıurfa Barosu be yeni yönetimini ziyaret vekil Tüysüz ve ekibine de başarılar diledi. Cevheri son olarak ise Evren Sanayi Sitesi Kooperatif Başkanı Mustafa Aslan'ı ve Evren Sanayi esnafını ziyaret ederek sorunlarını dinledi.

 

Kente bir dizi temaslarda bulunmak üzere gelen Ak Parti Miletvekili Halil Özcan ise vaktinin çoğunu vatandaşlarla geçirmeye özen gösteriyor. Kırsal bölgelere çıkarma yapan Halil Özcan burada vatandaşların sorunlarını dinliyor. Özcan Akçakale Belediye Başkanı Abdulhakim Ayhan ile Yıldırım ailesini ziyaret ederek, başsağlığı dileklerini iletti.


 

Güncelleme Tarihi: 31 Aralık 2016, 14:59
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195