Title of a News Article

Vekillerle köylere çıkarma yaptı

Şanlıurfa’da yaklaşan yerel seçimler öncesi çalışmalarına devam eden AK Parti Haliliye Belediye Başkan Adayı Fevzi Demirkol, hafta sonunu aday olduğu Haliliye bölgesine bağlı köylere ayırdı. Milletvekili Seydi Eyüpoğlu ve Mahmut Kaçar ile yaklaşık 30 köye giden Fevzi Demirkol, gittiği her köyde coşkuyla karşılandı.

Sayılı günlerin kaldığı yerel seçimlere hazırlanan AK Parti Haliliye Belediye Başkan Adayı Fevzi Demirkol hız kesmeden çalışmalarına devam ediyor. Haliliye Bölgesine bağlı çok sayıda köye hafta sonu çıkarma yapan Demirkol, gittiği her köyde yoğun bir ilgiyle karşılandı. Yediden yetmişe Şanlıurfa’nın her kesiminin Fevzi Abi, Fevzi Amca olarak tanıdığı Başkan Adayı Fevzi Demirkol gönülleri fetih etmeye devam ediyor.

Cuma, Cumartesi ve Pazar günü Şanlıurfa milletvekilleri Seydi Eyüpoğlu ve Mahmut Kaçar ile yaklaşık 30 köye giden AK Parti Haliliye Belediye Başkan Adayı Fevzi Demirkol, burada mitingleri aratmayan görüntülerle karşı karşıya geldi. Demirkol’a milletvekillerinin yanı sıra bazı meclis üyesi adayları da eşlik etti.

Sağlık ve Havşanlı köylerinde Sağlık Bakanlığı tarafından yapılan Sağlık Ocaklarının da açılışına katılan Demirkol ve Vekiller, burada büyük bir teveccühle karşılandı.

Sabahın erken saatlerinde yola çıkarak Haliliye sınırlarının en ucra köşesindeki köylere giden Başkan Adayı Fevzi Demirkol gece geç saatlere kadar yediden yetmişe yüzlerce köylü vatandaşla bir araya gelerek sorunları dinledi. Demirkol’un köy gezileri gittiği köylerle sınırlı olmadığı ve köy gezilerine devam edileceği öğrenildi.

 

 

Güncelleme Tarihi: 17 Mart 2014, 12:04
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195