Title of a News Article

Viranşehir'e moral verdi...

AB Komisyon Başkanı AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Mehmet Kasım Gülpınar, Viranşehir İlçesinde partisinin seçim çalışmalarına katıldı. Gülpınar'ın ilçeye gelişi Ak Parti Viranşehir ilçesine moral oldu. 

Gittiği her ilçede binlerce seçmenin katılımıyla mitingler yapan Gülpınar'ın Viranşehir ilçesinde ki son mitingine binlerce kişi katıldı. 


Şanlıurfa’nın Viranşehir ilçesinde partisinin seçim çalışmalarına katılan Dışişleri Komisyonu Üyesi ve Avrupa Konseyi Parlamenter Meclisi Türk Grubu Üyesi Şanlıurfa Milletvekili Mehmet Kasım Gülpınar, AK Parti Viranşehi Belediye Başkan Adayı Salih Ekinci’nin seçim irtibat bürosunda partililerle buluştu.
Yoğun katılımın olduğu ve mitinge dönüşen buluşmada AK Parti Viranşehir İlçe Başkanı Ali Tekin ve Belediye Başkan Adayı Salih Ekinci, birer selamlama konuşması yaptı.
Ardından toplanan kalabalığa hitap eden AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Mehmet Kasım Gülpınar,  Belediye Başkan Adayı Salih Ekinci’yi çok sevdiğini ve takdir ettiğini belirterek, Viranşehir’e güzel hizmetler yapacağına inandığını söyledi.
Ankara’da Salih Ekinci’ye Milletvekili olarak sonuna kadar destek vereceğini ifade eden Gülpınar, “Benim için Viranşehirin Siverek’ten farkı yok. Çünkü Viranşehir herşeyin en iyisine layıktır. Viranşehir’in önünde çok önemli bir fırsat var. Yeterki biz 31 Mart günü sandıklarda AK Partiye destek vererek,önümüze gelen burnumuzun dibine kadar gelen bu fırsatı layıkıyla değerlendirelim. Sizler gereken desteği verin, bizde adayımızla vekil arkadaşlarımızla birlikte 1 Nisan’dan itibaren Viranşehir’i çok daha iyi bir yere getirmek için elimizden gelen gayreti göstereceğiz” diye konuştu.
Vekil Gülpınar, yapılan konuşmanın ardından AK Parti İlçe Başkanlığına Kadın Kolları üyeleriyle bir araya geldi.

Güncelleme Tarihi: 28 Mart 2019, 21:57
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195