Title of a News Article

Viranşehir'e çıkarma yaptı...

özel haber Eyyüpoğlu yeni dönemde bir kez daha Milletvekili adayı olacağını ima etti.

Viranşehir'e çıkarma yaptı...
banner206

 AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Seydi Eyyüpoğlu Viranşehir ilçesinde bir dizi gezi ve incelemelerde bulundu. TBMM'nin bütçe görüşmelerinin ardından seçim bölgesine gelen Milletvekili Seydi Eyyüpoğlu, seçmenlerler birlikte olmaya devam ediyor. 

AK Partili Eyyüpoğlu bir süre önce yapılan olağan kongre sonucu seçilen Viranşehir ilçe Başkanı Mehmet Yıldırım ve yeni yönetiöi tebrik etti. Viranşehir ilçesinde yeni bir dönemin başladığını ifade eden Eyyüpoğlu' Viranşehir aslına Ak Partinin kalesi konumunda, ancak bir beklenmedik bazı gelişmeler yaşandı ve 30 Mart seçimlerini kaybettik. ancak bu bizim ölçü değil, Haziran 2015 seçimlerinde yapılacak olan Milletvekili seçimlerde AK Parti bir kez daha bu ilçeden başarı elde edecektir. Teşkilatlar bizim için çok önemli, yeni seçilen Viranşehir ilçe Başkanı Mehmet Yıldırım ve yönetimine başarılar dilerim'dedi.

Eyyüpoğlu da konuşmasında, Viranşehir'e yeni yatırımların yapılacağını, bu yatırımların yolda olduğunu belirterek, "Yeni seçilen yönetici arkadaşlarıma başarılar diliyorum. Hepsini kutluyorum. Viranşehir'de kan değişimine gitmiştir. Bu kan değişimi önümüzdeki genel seçimlerde daha güçlü girmemizi sağlayacaktır. Başta İlçe Başkanı Mehmet Yıldırım olmak üzere, tüm yönetimi kutluyorum ve görevlerinde başarı diliyorum. Bizler sonuna kadar onların arkasındayız. Bize hangi hizmet için gelirse gelsinler onları kesinlikle eli boş göndermeyiz. Çevreyolu ve su için çalışmalarımız devam ediyor. Bu hizmetler Viranşer'e gelecektir" diye konuştu.

 

Ardından gazetecilerin Viranşehir'deki elektrik kesintilerini sorması üzerine Eyyüpoğlu, Viranşehirlilerin kaçak elektrik kullandığını iddia ederek, kaçak elektriğin yüzde 70'ni devletin ödediğini, fakat halkın kalan yüzde 30'luk kaçak kullanımı ödemediği için şirketin kesintilere gittiğini söyledi.

 

Eyyüpoğlu, elektrik kesintilerini savunarak, "Bu akşam Bakanımız ve Urfa milletvekilleri ve Tedaş yetkilileri ile bir toplantı yapılacak. Gerek araziler için gerek mesken için bu toplantıda bir kararın çıkmasını bekliyorum. Çıkan kararı Bakanımız ile birlikte basına bildireceğiz. Bu bir özel firmadır. Eğer kaçak kullanımlar olursa şirket etmez ve o zaman da elektriği kesecektir" diye konuştu.

 

Gazetecilerin önümüzdeki seçimlerde Milletvekili adayı olacak mısınız? sorusu üzerine Eyyüpoğlu, "Halkımız beni bu göreve layık görürse, tekrar aday olmayı düşünüyorum" diyerek önümüzdeki genel seçimlerde aday adayı olacağını ima etti




AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Seydi Eyyüpoğlu ve ilçe Başkanı Mehmet Yıldırım daha sonra ilçe esnafını ziyaret etti ardından Aile ve Sosyal ilişkiler federasyonu Viranşehir ilçe şubesinin açılışını yaptı.  

Güncelleme Tarihi: 04 Ocak 2015, 00:35
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195