Title of a News Article

Yabancı diplomatlar o odadan çıkmıyor!

Ak Parti Şanlıurfa Milletvekili Kasım Gülpınar’ın meclisteki odasını çok sayıda yabancı diplomat ziyaret ediyor. 4003 numaralı odanın son misafirleir İsveç Meclis Başkanvekili ve büyükelçisi oldu.

Yabancı diplomatlar o odadan çıkmıyor!
banner206
 Ak Parti'nin önemli isimlerinden Şanlıurfa Milletvekili ve AB Uyum Komisyon başkanı Kasım Gülpınar, meclisteki 4003 numaralı odasında İsveç Meclis Başkanvekili ve büyükelçisini ağırladı.

Yabancı diplomatlar Gülpınar'ı sık sık ziyaret ediyor. AB Uyum başkanı olan Gülpınar’ın meclisteki 4003 numaralı odasına, en son İsveç Başkanvekili Tobias Billström ile heyetini ve İsveç Büyükelçisi Lars Wahlund, konuk oldu. İsveç diplomatları ile gerçekleştirilen toplantı da güncel konular değerlendirildi. Yabancı diplomatlarla çok sık görüşmeler yapan Gülpınar’ın son günlerde gelen konukları arasında Hollanda, Belçika,Romanya, Portekiz ve Estonya ülkelerinin diplomatları yer aldı.

6 DİL BİLİYOR

Siverek doğumlu olan Gülpınar, 24’üncü hükümet döneminde AK Parti Şanlıurfa’dan Milletvekili seçildi. Kadın-Erkek Fırsat Eşitliği Komisyonu üyeliği, Akdeniz İçin Birlik Parlamenter Asamblesi (AİBPA) Türk Grubu Üyeliği, Türkiye-Fransa Parlamentolararası Dostluk Grubu Başkanlığı, AB Uyum Komisyonu Üyeliği, Türkiye-AB Karma Parlamento Komisyonu (KPK) üyeliği, Avrupa Konseyi Parlamenter Meclisi Türkiye Delegasyonu Üyeliği ve Dışişleri Komisyonu Üyeliği ve Avrupa Konseyi Parlamenterler Meclisi (AKPM) üyeliği görevlerinde bulundu. 25. ve 26. Dönemlerde tekrar milletvekili seçilen Gülpınar , Uyum Komisyonu Başkanı ve Karma Parlamento Komisyonu üyeliğini yapıyor. Çevresinde mütevazı kişiliğiyle tanınan Gülpınar, İyi seviyede Fransızca, İngilizce, Kürtçe, Arapça, Farsça ve orta seviyede Almanca konuşuyor.

Güncelleme Tarihi: 03 Haziran 2017, 18:39
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195