Title of a News Article

Yahya Akman Hilvan’da

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Yahya Akman, birtakım temaslarda bulunmak üzere Hilvan’a geldi.

Yahya Akman Hilvan’da
banner206

 Hilvan’da AK Parti ilçe teşkilatını ziyaretinin ardından Hilvan Belediyesine geçerek belediye başkanı Aslan Ali Bayık ile görüşen Akman, yürütülen projeler hakkında bilgi aldı.

 

Hilvan’a yaptığı ziyaret kapsamında devam eden çalışmaları değerlendiren AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Yahya Akman;

 

“Geçtiğimiz dönem içerisinde sadece ilçe merkezinin sınırları dâhilinde hizmet veren Hilvan Belediyesi, yapmış olduğu başarılı hizmetlerle iftihar edeceğimiz çalışmalara imza attı” dedi.

 

Milletvekili Yahya Akman’ın Hilvan’ın sorunlarına yakından ilgilendiğini ifade eden belediye başkanı Aslan Ali Bayık “ Hilvan’ın en ufak sorunuyla yakından ilgilenen milletvekilimize çok teşekkür ediyoruz” dedi

 

Bayık yürütülen bazı projelerin gecikmesi konusunda ise şu ifadelere yer verdi.

 

“Bugüne kadar yürütülen birtakım çalışmalar aksamış olsa da bunda belediyenin herhangi bir suçu yoktur. Yüklenici firmaların işi aksatması ve gerekse de yer temini konusunda yaşanan bir takım hukuki süreçler işlerin zamanında yapılmasına neden olmuştur. Konuyla ilgili olarak başlatılan hukuki süreç devam etmektedir. Özellikle içme suyu konusunda yaşanılan gecikmeler en kısa süre içerisinde ortadan kalkacaktır. Bununla birlikte 2 veya 3 ay içerisinde de Hilvan içme suyuna kavuşacaktır” dedi.

 

Milletvekili Yahya Akman’ın Hilvan ziyaretini değerlendiren AK Parti Hilvan ilçe başkanı Hanif Düzme “ Vekilimiz ilçemizin sorunlarımızla yakından ilgilendiği ve Hilvan’a pozitif bir ayırımcılık yaptığı için kendilerine teşekkür ediyorum”.

 

Yaz Çalışmaları kapsamında Hilvan’a giden AK Parti Şanlıurfa milletvekili Yahya Akman belediye başkanı Aslan Ali Bayık’a üzerinde ebruli sanatının olduğu bir tablo hediye etti.

 

 

 

Güncelleme Tarihi: 23 Eylül 2014, 17:52
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195