Title of a News Article

Yalçınkaya safını belli etti

.

Yalçınkaya safını belli etti
banner206

Şanlıurfa eski Milletvekili Bini Muhammed Aşireti liderlerinden Mehmet Yalçınkaya, 1 Kasım seçimleri öncesi AK Parti’ye geçti.

30 Mart 2014 yerel seçimlerinde Akçakale İlçesinde MHP’den aday olan ve az bir oyla seçimi AK Partili Abdulhakim Ayhan’a seçimi kaybeden Yalçınkaya, AK Parti’ye geçiş yaptı. Ak Parti Şanlıurfa Milletvekili Adayı Faruk Çelik, Halil Özcan ve Kemalettin Yılmaztekin, AK Parti İl Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, Akçakale Belediye Başkanı Abdulhakim Ayhan, Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, Harran Belediye Başkanı Mehmet Özyavuz’un katılımıyla düzenlenen törenle Yalçınkaya AK Parti’ye geçti. Akçakale eski Belediye Başkanı Ahmet Akay’ın AK Parti Şanlıurfa Milletvekili adayları için açmış olduğu seçim bürosunda bir konuşma yapan Yalçınkaya, “Bölgemizin ve Türkiye’nin geleceği için bugün birlik ve beraberliğe ihtiyacımız var. AK Parti’nin yanında yer alarak yarınımızın geleceği olan çocuklarımızın huzuru için ve istikrarı için AK Parti’ye ihtiyaç. Var. Ben de AK Parti’nin adaylarını destekleme kararı aldım. Türkiye’nin yanı başında yer alan Akçakale ve Harran’da yaşayan Suriyelilerin ve bütün Türkiye’deki kardeşlerimizin gözyaşları dinsin, onlar da huzurlu olsun diye bugün buradayız” dedi. 

Yalçınkaya’nın ardından Akçakale eski Belediye Başkanı Feyyaz Gündoğan ve AK Parti İl Başkanı Zeynel Abidin beyazgül birer selamlama konuşması yaptılar.

Faruk Çelik ise, Akçakale Devlet Hastanesinin ve Akçakale Sınır Kapısının önümüzdeki hafta açılacağının müjdesini verdi. Birlik ve beraberlik çağrısında bulunan Çelik, seçmenlere AK Parti’ye destek vermelerini istedi. 

Güncelleme Tarihi: 09 Ekim 2015, 17:57
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195