Title of a News Article

Yanmaz'dan gündemle ilgili flaş açıklamalar

Yanmaz'dan gündemle ilgili flaş açıklamalar
banner206

Saadet Partisi Şanlıurfa İl Başkanı Niyazi Yanmaz, partisinin il başkanlığında gündeme ilişkin açıklamalarda bulunuyor.

Saadet Partisi Şanlıurfa İl Başkanı Niyazi Yanmaz Türkiye'de ve Şanlıurfa'da son dönemlerde yaşanan sorunları bir basın toplantısı düzenleyerek değerlendirdi. Kentte yaşanan, işsizlik, ekonomi, intihar olayları, kavga olayları, kuraklık gibi bir çok noktaya değinen Yanmaz, Şanlıurfa milletvekillerini ve yerel yönetimi eleştirdi. 

'ŞİMDİ KONUŞMAYACAKLARSA NE ZAMAN KONUŞACAKLAR'

Yanmaz, kentte son zamanlarda yaşanan başta intihar olayları olmak üzere yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

"Çok üzücü olan bir şeyi ifade etmek istiyorum. Urfa’da bu kadar hadiseler oluyor ama bizim sayın milletvekillerimiz, Urfa milletvekillerimiz hiçbir platformda yoklar. Bu insanlar ne yeler ne içerler, hiç düşünmüyorlar. Türkiye için ne düşünürler, Urfa için ne düşünürler, çiftçinin halinden, esnafın durumundan, işsizin halinden, emeklinin halinden yani sorarlar mı? Bunlar fil dişi kulelerinde yan gelip yatıyorlar. Sadece seçim zamanı yalvar yakar geliyorlar. Türkiye’de bu kadar kıyamet kopuyor, Urfa’da bu kadar hadiseler yaşanıyor, İntiharlar yaşanıyor Allah rızası için bir milletvekili çıkıp bir şey konuşmaz mı? Bir şey söylemez mi? Yani bu kadar kirlilikler varken bu milletvekilleri ne yapıyorlar? Bunların hiç mi bir fikirleri yok. Hiç mi konuşacakları bir şeyleri yok? Şimdi konuşmayacaklarsa ne zaman konuşacaklar. Çıkıp sosyal medyada bir canlı yayın video yapsınlar. Fikirlerini beyan etsinler. Düşüncelerini beyan etsinler. Hiç ortada yoklar. Aynı şekilde bakıyorsunuz Urfa’da bu kadar hadise varken, intiharlar varken, işsizlik varken, eğitim diplerdeyken, kuru ziyaretten dolayı çiftçiler helak duruma gelmişken çıkıyor AK Parti İl Başkanı diyor ki; ben Ankara’’daki seferleri ikiye çıkardım. " 

'ORAYA BURAYA HAKARET ETTİREREK ÜLKEYİ YÖNETMEYE ÇALIŞIYORLAR'

Yanmaz, açıklamasına şu sözlerle devam etti:

"Biz konuştuğumuz zaman belediye başkanları, belediyelerde bir trol grubu oluşturulmuş. Belediye kendi çalışanlarına kim kendileri için bir şey söylese eleştirse o şahsa yönelik hakaretler başlıyor. Öyle bir şeye gerek var mı? Böyle bir ukalalık içerisinde oraya buraya hakaret ettirerek ülkeyi yönetmeye çalışıyorlar. Türkiye de yediden yetmişe herkes bilir üniversite mezunları işsiz. Pandemi de üstüne tuzu biberi oldu. Esnaf perişan oldu."

'HER ŞEYİNİZİ PAZARA DÖKERİZ'

Yönetimi sert sözlerle eleştiren Yanmaz, “Şanlıurfa büyük bir şehirdir. Genç nüfusa en fazla sahip olan bir ildir. İşsiz bir sürü genç var. Esnaf perişan durumda. Pandemi sürecini iyi idare edemedik. Burada belediyelere sesleniyorum olduğunuz makamı tam hakkıyla yapın. Biz seçim arifesinde bütün her şeyinizi pazara dökeriz. Beceriksizliğinizi yeteneksizliğinizi hepsini ortaya çıkarırız. Şanlıurfa’yı layık olduğu yere getirin” ifadelerini kullandı.

Urfa Pusula 

Güncelleme Tarihi: 26 Mayıs 2021, 16:42
YORUM EKLE
YORUMLAR
secmen
secmen - 3 yıl Önce

baskan hdpye verilecek bakanliklarida keske degerlendirseydin

secmen
secmen - 3 yıl Önce

hdp ve bakanlikla ilgili yorum yapmistim neden yayinlanmadi. yoksa haber degilde reklam oldugu icinmi yayinlamiyorsunuz

secmen
secmen - 3 yıl Önce

satin site yoneticileri biraz utanin ve yapilan yorumlari yayinlayin tabi utanma varsa

SIRADAKİ HABER

banner195