Title of a News Article

Yazar'dan flaş hamle...

.

Yazar'dan flaş hamle...
banner206

 Cumhuriyet Halk Partisi Karaköprü İlçe Başkanı Murat Yazar, Yüksek Seçim Kurulu Başkanı Sadi Güven ve üyeleri hakkında görevi kötüye kullandıkları gerekçesiyle suç duyurusunda bulunacak.

16 Nisan’da yapılan halk oylamasının yankıları halen devam ediyor. Cumhuriyet Halk Partisi, sonuçlara itiraz ederken, CHP Karaköprü İlçe Başkanı Murat Yazar’dan da flaş bir hamle geldi. CHP’li Yazar, halk oylamasında Seçim Kanunu'nun 98'inci maddesine dayanarak YSK Başkanı Sadi Güven ve YSK üyelerinin hukuka aykırı davrandıkları, görevlerini kötüye kullandıkları iddiası ile Ankara Cumhuriyet Başsavcılığına gönderilmek üzere Şanlıurfa Cumhuriyet Başsavcılığı kanalıyla suç duyurusunda bulunacağını söyledi.

YSK Başkanı Sadi Güven ve üyeleri hakkında görevi kötüye kullanmak suçu ile haklarında şikayetçi olacağını belirten Yazar, “Bu referandum bizler ve çocuklarımızın geleceği için çok önemli bir referandumdu. Evet oyu verecekler ile hayır oyu verecekler iki tarafta ciddi bir çalışma yaptı. Ancak, seçim devam ederken yaklaşık 2.5 milyon mühürsüz oyu kabul edildi. Bu seçime resmen şaibe bulaştı. Bunun için YSK Başkanı ve üyeleri hakkında görevi kötüye kullanmaktan dolayı suç duyurusunda bulunacağım” dedi.

 

Güncelleme Tarihi: 19 Nisan 2017, 12:21
YORUM EKLE
YORUMLAR
afatsum
afatsum - 7 yıl Önce

neden bizi desteklemedileri unutturmak için milletin yönünü farklı yere çekiyorlar istifa edin erdemliyseniz

SIRADAKİ HABER

banner195