Title of a News Article

Yazar güven tazeledi

.

Yazar güven tazeledi
banner206

Cumhuriyet Halk Partisi Karaköprü İlçe kongresi yapıldı. Seçime tek liste halinde giren mevcut başkan Murat Yazar, güven tazeleyerek yeniden başkanlığa seçildi.

CHP Karaköprü İlçe Kongresi partinin il binasında gerçekleşti. Kongreye CHP İl Başkanı Aziz Aydınlık, Demokrat Parti il Başkan Yardımcısı Necmettin Kara, partililer ve delegeler katıldı. Açılış konuşmalarının ardından seçime tek liste halinde giren Murat Yazar, delegelerin desteğiyle yeniden CHP Karaköprü İlçe Başkanlığına seçildi.

Kongre sonrasında kendisini destekleyen delegelere teşekkür eden Yazar,  “Bundan önce olduğu gibi bundan sonra da partimizin gerek Şanlıurfa gerekse de, Karaköprü oy oranını arttırabilmesi için  

yönetim kurulundaki arkadaşlarımla birlikte büyük gayret sarf edeceğim. Şanlıurfa’da güçlü bir muhalefetin olması için elimizden gelen gayreti göstereceğiz. Hem Şanlıurfa’nın hem de vatandaşlarımızın yaşamış olduğu sorunları diğer illerdeki partimizin milletvekilleri aracılığıyla TBMM’ye götürüp, çözüm arayacağız” dedi.

 

İşte Murat Yazar’ın listesi…

Fırat Aslan, Mustafa Aydınlık, Servet Bilgi, Leyla Bozkurt, Çetin Çat, Bahattin Çoban, Kemal Demircan, Abdurrahman Deli, Müslüm Doğan, Ziya Hamlacı, Bozan Ilık, Hasan Karakuş, Hamit Karabıyık, Ali Uğurlu, Halil Ural, Bekir Palalı

Güncelleme Tarihi: 04 Aralık 2017, 12:18
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195