Title of a News Article

Yazmacı: 'İnsana hizmet hakka hizmettir'

 Yazmacı: 'İnsana hizmet hakka hizmettir'
banner206

Ak Parti Şanlıurfa  Milletvekili Aday Adayı İsmail Yazmacı, “Yeni bir Türkiye kuruluyor, Yeni Türkiye’ye yeni kadrolar gerekiyor, işte bunu düşünerek  AK Partiye destek vererek oy vermeliyiz” dedi.

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili aday adayı İsmail Yazmacı, seçim çalışmaları kapsamında, AK Partinin  ana kademe ve  ilçe teşkilatlarını ve Şanlıurfa'da ki bazı STK temsilciliklerini ziyaret ederek destek istedi. Ak Partiye bu dönem daha fazla sahip çıkılması gerektiği çağrısı da bulunan  Yazmacı 'Yeni bir Türkiye kuruluyor, Yeni Türkiye’ye yeni kadrolar gerekiyor, işte bunu düşünerek AK Partiye çalışmalıyız. Yeni Türkiye’de Ankara'ya göndereceğiniz milletvekillerini buna göre seçmeliyiz. Bu sefer dostlarınızın, arkadaşlarınızın söylediklerine değil, Yeni Türkiye, yeni Şanlıurfa'yı, yeni hayalleri düşünerek çalışmalıyız” ifadelerini kullandı

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili  İş adamı ve Siyasetçi  Zirat Mühendisi İsmail Yazmacı  STK ve Parti teşkilatları gezisinin ardından yaptığı açıklamada şunları  kaydetti." İnsan yaşamının kalitesini yükseltmek gerekiyor ve siyasetin gayeside insana hizmettir. Bize düşen, yaratılanların en şereflisi olan insana hizmet etmektir. Siyaset hizmet üretirse, sorunları çözerse, halkın iradesi meclise yansırsa bir anlam taşır önem kazanır,halka mutluluk getirir. Benim felsefemde insana hizmet vardır. Çünkü insana hizmet Hakka hizmettir. Ülke olarak büyümek ve kalkınmak herkesin katkısıyla çabasıyla olacaktır. Sayın  Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakanımız Sayın Ahmet Davutoğlu ile yeni  Türkiye  dünyaya hakim olacaktır. Bizler bu ülkenin fertleri olarak biriz, beraberiz, kardeşiz. Türkiye’nin demokrasi standardının ve Şanlıurfa'nın refahının yükselmesi için çalışmak zorundayız. toplumsal dayanışmaya, birliğe, uzlaşmaya ihtiyacımız var... Bu uzun  ve kutsal yolun başlangıcında Urfalı hemşerilerimin destek ve gücünü yanımda hissediyorum. " şeklinde konuştu.

 

İSMAİL YAZMACI KİMDİR?

1964 Şanlıurfa Viranşehir doğumluyum. İlk, orta ve lise öğrenimimi Viranşehir’de tamamladım.1986 yılında Dicle Üniversitesi Şanlıurfa Ziraat Fakültesi’nden mezun oldum. 1986’dan beri zirai ilaç bayiliği ve çiftçilikte uğraşmaktayım. Evli ve 6 çocuk babasıyım.

Aktif olarak siyasete Milli Gençlik Vakfı ve Refah Partisi’nde başladım. 1995 genel seçimlerinde Refah Partisi 7. sıra milletvekili adayı oldum. 1994-1999 arası MESDER (Müstakil Esnaf ve Sanatkarlar Derneği) kurucu başkanlık görevini üstlendim.Refah Partisi’nin kapatılmasından sonra Fazilet Partisi’nin kurucu ilçe başkanlık görevini üstlendim. 1999 genel seçimlerinde Fazilet Partisi 5. sıra milletvekili adayı oldum. Fazilet Partisi kapatıldıktan sonra Saadet Partisi kurucu ilçe başkanlığını yaptım. 2002 yılındaki seçimlerde Saadet Partisi’nden 2. sıra milletvekili adayı oldum. 2004 yılında Ak Parti İl Başkanlığı ve teşkilatının teklifi ile Viranşehir Belediye başkan aday adayı oldum. 2009 yılında Prof. Dr. Numan Kurtulmuş Bey’in genel başkanlığı döneminde Saadet Partisi Genel Merkezi’nin ısrarı sonucu Viranşehir’den belediye başkan adayı oldum.

Daha sonraki süreçte;

- Prof. Dr. Numan Kurtulmuş Bey’in Ak Parti’ye katılması,

- Saadet Partisi’nin son kongresinde yaşanan olumsuz gelişmeler,

- Ak Parti’nin günümüze kadar yapmış olduğu büyük hizmetler,

- Çözüm süreci yolundaki çalışmalar,

- Daha da ve en önemlisi siyasi geçmişimizde inancından ötürü büyük zulümlere maruz kalan MSP, RP, ve FP’sinin haklı davasına karşı sürekli zalimlerin safında yer alan sinsi paralel yapılanmanın deşifre oluşu ve yapılanmaya karşı verilen mücadele sonucu Ak Parti’de yaşanan gelişmeler,

- Ak Parti’nin Yeni Türkiye yolunda 2023 hedefleri, vesaire gelişmeler düşünülerek,

Kardeşim Rağıp Yazmacı’nın da 30 Mart 2014 yerel seçimlerinde belediye başkan aday adayı olmasıyla bende gönül rahatlığıyla ve kalpten Ak Parti’ye katılmaya ve elimden geldiği kadar bu davaya hizmet etmeye karar verdim.

7 Haziran 2015 Genel Seçimleri arefesinde çevremin ve Viranşehir halkının aday adayı olmam yönündeki ısrar ve istekleri ve yapmış olduğum istişareler sonucu Ak Parti’den Şanlıurfa milletvekili aday adaylığına müracaat ettim.

7 Haziran 2015’te yapılacak olan seçimlerin şehrimize, ülkemize ve tüm İslam alemine hayırlara vesile olmasını Cenab-ı Hak’tan niyaz ediyorum

 

 

Güncelleme Tarihi: 06 Mart 2015, 08:40
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195