Title of a News Article

Yazmacı: İstikrar sürsün, Urfa büyüsün

 Yazmacı: İstikrar sürsün, Urfa büyüsün
banner206

AK Parti Milletvekili Aday Adayı İsmail Yazmacı, 7 Haziran genel seçimlerinde istikrarın devam etmesi için oyların AK Parti’ye verilmesi gerektiğini belirterek, “İstikrar sürsün, Urfa büyüsün” dedi.

AK Parti Milletvekili Aday Adayı İsmail Yazmacı, yaptığı açıklamada, toplumsal refahın temelinde ekonomik kalkınmanın öncelikli olduğunu vurgulayarak, “Toplumun her kesiminin sosyal refah seviyesine ulaşabilmesi için öncelikle devletin ekonomik kalkınmasının ve istikrarının sürmesi gerekir. Yönetimde istikrar sağlanamaz ise güçsüz zayıf ve her türlü müdahaleye açık bir yapıda toplumun sorunlarının gündeme bile alınması mümkün olmaz. AK Parti hükümeti ile yıllardır süregelen sorunların çözümüne ilişkin bir umut doğdu. Bu gün engellilerin, yaşlıların, kadınların, çocukların sorunlarını konuşulabiliyorsak bu AK Parti Hükümeti’nin sağladığı istikrarın sonucudur. Bu yola çıkarken bize güç veren; dezavantajlı grupların sorunlarını konuşabiliyor olmamız, çözüm üretebiliyor olmamızdır. Türkiye’nin 2023 hedeflerine ulaşabilmesi için adalet, güven ve istikrar oluşturabilen güçlü yönetimlere ihtiyacı vardır. Ancak istikrar ve güvenin olduğu ortamlarda gelişmeye yönelik

adımlar atılabilir” dedi.

Toplumun her kesimin olduğu gibi dezavantajlı grupların temsilinin de kendisi için bir misyon olduğunu dile getiren Yazmacı; “Meclis’te olmak bizim için ayrı bir anlam ifade etmektedir. Yüklendiğimiz misyonu daha anlamlı hale getiren hizmet aşkı bana bir sonraki adımın Meclis olduğunu söylüyor. Engellilerin, yaşlıların ve tüm dezavantajlı grubun temsilcisi olarak Meclis’te yer almayı istiyorum. Siyasete başladığım günden beri daha iyiyi aramaktayım. Bu anlamda kafamda oluşan birçok projem var. Meclis’e taşımak istediğim ve hayata geçirmek istediğim projelerim bu gün yeni Türkiye hayalimizin birer parçası olacaktır” ifadelerini kullandı.

 

“İhtiyacımız güçlü iktidar”

Türkiye’nin siyasi sistemi üzerindeki sorunlara da değinin Yazmacı, “Siyasi, ekonomik ve sosyal krizlerin zayıf iktidarlarda etkin olduğu hepimizin malumudur. Siyasi geçmişimizdeki hataların doğurduğu olumsuz sonuçların ortadan kalkabilmesi için ihtiyacımız olan güçlü iktidarların oluşmasıdır. Böyle dönemlerde ülkemiz her alanda büyümüş ve gelişmiştir. Geleceğin Türkiye’sini oluşturacak sistem güçlü ve istikrarlı bir yönetim ise; bunun için gerekli yönetim modelinin ne olacağı konusunun tartışmaya açılması zaruridir. Bu arayışın ülkemizi en hayırlı sonuca götüreceğinden şüphem yok” şeklinde konuştu. 

Güncelleme Tarihi: 16 Mart 2015, 12:12
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195