Title of a News Article

Yeni Refah Partisi'nde il divan toplantısı yapıldı

Yeni Refah Partisi'nde il divan toplantısı yapıldı
banner206

Yeniden Refah Partisi Şanlıurfa İl Başkanlığı Teşkilat Eğitimi ve İl Divan Toplantısını Büyük bir coşku ile gerçekleştirdi. 


Toplantının açılış konuşmasını yapan İl Başkanı İsmail Yavuz Şanlıurfa’nın Milli Görüş ile Yeniden 94 ruhunu oluşturarak ikinci kırk yıl döneminde Genel Başkan Dr. Fatih Erbakan liderliğinde Yeniden Refah Partisinde ülkemize ve milletimize hizmet edeceğiz dedi.

Daha sonra Bölge koordinatörü Şükrü Yılmaz kısa bir konuşma yaparak, Şanlıurfa kadim şehir Tarımın ilk yapıldığı medeniyetler şehri, Milli Görüş ruhunu yansıtan ve hep sahiplenen bir şehir. Yeniden Refah partisi ile Milli görüş iktidarının başlangıç noktası Şanlıurfa olacaktır dedi.   

Son olarak Genel Başkan yardımcısı ve Teşkilat Genel Başkanı Bahattin Sungur ile Bölge Koordinatörü Şükrü Yılmazın katılımıyla gerçekleştirilen Teşkilat Eğitimi ve İl Divan Toplantısına İl Başkanı İsmail Yavuz Şanlıurfa İl ve ilçe Teşkilatları Tam kadro katıldı. Ziraat odası konferans salonunda yapılan toplantıya coşkulu bir karşılama ile giriş yapan Teşkilat Genel Başkanı Bahattin Sungur konuşmasında, 

“Tarım işçilerinin farklı şehirlere giderek zor şartlar altında çalışma zorluklarını dile getirerek, bizim iktidarımızda Tarım ve Hayvancılık desteklenecek üretim esaslı çalışılacak ve tarım işçilerimiz kendi şehirlerinde Refah içerisinde olacak dedi. İşsizliğin önüne geçerek Memura, işçiye, Emekliye, hak ettiği yaşam standartlarının oluşturulacağını söyledi.” 

Teşkilat Genel Başkanı Bahattin Sungur, Konuşmasının devamında, Teşkilat Eğitiminde, bizim teşkilatlarımızda görev alan herkesin bilmesi gereken en önemli hususların başında inanç yatmaktadır. İnanmak başarının anahtarıdır. Bu nedenle bizim davamızın “Milli Görüş Davası olduğunu bilerek ferasetli, liyakatli, kendi nefsi için değil, kardeşi için yaşayan bir teşkilatçı olma mücadelesinde olmalıdır dedi.”

Güncelleme Tarihi: 18 Temmuz 2019, 14:11
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195