Title of a News Article

Yeşil, Gelecek Partisi’nin hedefini açıkladı

Yeşil, Gelecek Partisi’nin hedefini açıkladı
banner206

Gelecek Partisi Kurucular Kurulu üyesi, Gelecek Partisi Şanlıurfa Kurucu İl Başkanı Dr. Abdullah Yeşil, Gelecek Partisi’nin Türkiye’de iktidarı hedefleyen bir parti olduğunu söyledi.

Ahmet Davutoğlu liderliğinde kurulan Gelecek Partisi, tüm illerde teşkilatlanma çalışmalarını sürdürüyor. Bu kapsamda Gelecek Partisi, Şanlıurfa’da da ilçe kongrelerini yapıyor. Viranşehir, Eyyübiye ve Bozova’da ilçe kongrelerini gerçekleştiren Gelecek Partisi, 6 Temmuz Pazartesi günü Akçakale ve 11 Temmuz Cumartesi günü de Hilvan kongresini gerçekleştirecek.

YEŞİL: SEÇİMLERE GİRECEĞİZ  

Gelecek Partisi Şanlıurfa İl Başkanı Abdullah Yeşil, Şanlı Haber Ajansı’na partinin çalışmaları hakkında açıklamalarda bulundu. Türkiye genelinde 41 ilde il kongresi yapmaları durumunda seçimlere parti olarak girebileceklerini belirten Yeşil, “Bu kapsamda Gelecek Partisi, Türkiye’de 63 ilde il başkanlığı kurdu. Bu illerin 41’inde kongreleri yapmamız durumunda yapılacak ilk seçimlere parti olarak katılabileceğiz” dedi.

“ANA MUHALEFET GÖREVİNİ GÖRÜYORUZ”

Yeşil, her ne kadar CHP’nin ana muhalefette yer alsa da partilerinin Türkiye’de ana muhalefet görevi gördüğünü iddia ederek, “Kartel medyası bizim partimize yer vermese de biz diğer medya ve sosyal medya aracılığıyla halkımıza ulaşıyoruz” diye ifade etti.

“İKTİDARI HEDEFLEYEN BİR PARTİYİZ”

Tabela partisi olmadıklarını ve iktidara gelebilmek için çaba gösterdiklerini sözlerine ekleyen Gelecek Partisi Urfa İl Başkanı Yeşil, açıklamalarını şu sözlerle sürdürdü;

“Parti olarak Kürt’e, Arap’a, Çerkez’e her etniğe kucak açmışız. Demokratik hukuk kurallarına uygun bir partiyiz. Hem Türkiye’de olsun hem Şanlıurfa’da olsun iktidara gelebilmek için çalışıyoruz. Zaten görüyorsunuz; İktidarın okları da hep Gelecek Partisi’ne yönelik yani onlarda rakiplerinin kim olduğunu tanımış durumdalar. Bu nedenle hep partimizi hedef alıyorlar. Ama olsun biz bu saldırılara rağmen Türkiye’de iktidarı hedefleyen bir partiyiz.”

GELECEK PARTİSİ İL KONGRESİ YAPILACAK

Bu arada şubat ayında Gelecek Partisi Şanlıurfa İl Başkanlığına atanan Abdullah Yeşil, 6 ilçede teşkilatlanma çalışmalarını tamamladı.  Siyasi Yasalar Kanunu’na göre bir ilin 3’te 1’inde ilçe kongresi yapılması durumunda İl kongresi yapılmaya da hak kazanılıyor. Böyleçe Gelecek Partisi’nin il kongresinin de temmuz ayı sonu ve ağustos ayının başında yapılması planlanıyor.

YORUM EKLE
YORUMLAR
A.YÜKSEL
A.YÜKSEL - 4 yıl Önce

GELECEK'ten KİMSE KAÇAMAZ..! Korkru ecele fayda etmez..Verrrr mehteriiii...

SIRADAKİ HABER

banner195