Title of a News Article

Yıldız, Aday olmuyor

Yıldız, Aday olmuyor
banner206
Ak Parti Ceylanpınar Kadın Kolları Başkanı Mehtap Yıldız, 5. Olağan Kadın Kolları Kongresinde aday olmayacağını açıkladı.
Başkan Yıldız yaptığı yazılı açıklamada;
Yaklaşık 13 yıldır büyük bir şerefle üyesi bulunduğum ve bir çok kademesinde görev aldığım ve yerel seçimler öncesi atandığım Ak Parti Ceylanpınar Kadın Kolları Başkanlık bayrağını  teşkilatımla daha yükseklere çıkarmış olmanın onur ve guruyla emaneti yeni arkadaşımıza  devredeceğiz. dedi.

Başkan Yıldız;  Yerel seçimlere Bir ay kala devraldığımız emaneti  30 Mart yerel seçim  zaferi,  ardından, 10 Ağustos Cumhurbaşkanlığı seçimlerindeki başarı ve 10 aylık bir süre zarfında üye oranındaki % 67 lik artışla  genel merkezimizin belirlemiş olduğu çıtanın’da üzerine çıkarak, Bölge içerisinde en fazla üye kaydı yapan  Kadın Kolları Teşkilatı olarak ilk sırada yer alma başarısını gösterdik.

Bu bağlamda  partimizin kuruluşundan bu yana emeği geçen tüm teşkilat mensuplarımıza teşekkürü borç biliyorum.  
Göreve geldiğim günden bu yana desteklerini esirgemeyen her daim yanımda yer alan Yönetim Kurulu Üyelerime ve dava arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. 
Yeni seçilecek olan kadın kolları teşkilatımıza başarı dileklerimi sunuyor bu günden sonrada bu davanın bir mensubu olarak her daim yanlarında yer alacağımı belirtmek istiyorum. dedi.
Yıldız ; “Türkiye’de yeniden tarih yazan ve kefenini koynunda taşıyan Kurucu Genel Başkanım, Sayın Cumhurbaşkanım Recep Tayyip Erdoğan’la beraber partimizin kuruluşu olan 2002 yılından bu yana, gönül verdiğim davada, bir nefer olarak yeni  Genel Başkanımız ve Başbakanımız Sayın Ahmet DAVUTOĞLU’ nun liderliğinde partime hizmet edeceğiz. Dedi.

Güncelleme Tarihi: 11 Ocak 2015, 23:01
YORUM EKLE
YORUMLAR
sultan
sultan - 9 yıl Önce

mehtap yıldız iki paket yardım için kendi teşkilatını urfadan taaa ankaralara kadar şikayet eden sen değilmisin mehtap yıldız kendi teşkilatını darmadağın olan ve hiç bir ferdin arkanda olmadığını bilen sen değilmisin mehtap yıldız hadi yolun açık olsun

SIRADAKİ HABER

banner195