Title of a News Article

Yıldız'dan flaş açıklama

Yıldız'dan flaş açıklama
banner206
 Ak Parti Şanlıurfa il Başkanı Bahattin Yıldız, 24 Haziran seçimleri ile ilgili  ilk kez bir açıklama yaptı.
Ak Partinin Şanlıurfa'da aldığı sekiz Milletvekilinin çıkarılmasında ve alınan oy oranınında büyük pay sahibi olan il Başkanı Bahattin Yıldız Şanlıurfalılara teşekkür etti. 
Dün yapılan seçimin ardından il Başkanı Bahattin yaptığı yazılı  açıklamada şunları ifade etti. "Şanlıurfa  Halkı tercihini istikrardan yana kullanarak Cumhurbaşkanımız Sn.Recep Tayyip ERDOĞAN’la devam karar vermiştir. Vatandaşlarımız oynan oyunun farkına vararak Cumhur ittifakı Başkan Adayı, genel başkanımız Sn.Recep Tayyip ERDOĞAN’a ve partisi Ak Partiye sahip çıkmıştır. Seçim sürecinde  Tüm teşkilatlarımızla durmadan yorulmadan sahada olduk merkezde, kırsalda tüm mahallelerimizi  ilçelerimizi, köylerimizi gezerek çalmadık kapı sıkılmadık el bırakmadık.Seçim sürecine girdiğimiz günden 24 Haziran gününe kadar bir çok alğı operasyonuna rağmen Halkımız sağduyuyu elden bırakmayarak huzuru bozmak isteyenlere fırsat vermemiştir. Şanlıurfa Halkı liderimiz Sn.Recep Tayyip ERDOĞAN’a Başkanlık yolunda en güçlü şekilde destek vererek Liderimiz Sn.ERDOĞAN’ı Yalnız bırakmamıştır halkımıza desteklerinden dolayı minnetlerimi sunuyorum.Ben bu vesileyle Yeni dönemin hayırlara vesile olmasını,ayrıca Yeni dönemin seçilen Milletvekillerimize hayırlı uğurlu olmasını temenni ederim .
Seçim sürecinde gece gündüz sahada çalışan partimizin Milletvekili adaylarına,Belediye Başkanlarımıza,Meclis üyelerimize, İl yönetim kurulu üyelerimize, Kadın ve gençlik kollarımıza,tüm teşkilat mensuplarımıza, seçimlerin huzur ortamında yapılmasına büyük gayret gösteren güvenlik güçlerimize,Basın mensuplarına ve en önemlisi 16 yıldır Partimize istikrara sahip  çıkan tüm halkımıza yürekten teşekkür   eder,yeni dönemin Ülkemiz ve ilimiz açısından hayırlı uğurlu olmasını dilerim.

Güncelleme Tarihi: 25 Haziran 2018, 11:09
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195