Title of a News Article

Yılmaztekin' Basın 15 Temmuz'da görevini yaptı'

Yılmaztekin' Basın 15 Temmuz'da görevini yaptı'
banner206
Ak Parti Şanlıurfa Milletvekili Av. Kemalettin Yılmaztekin,  24 Temmuz Basın bayramı münasebetiyle  bir kutlama mesajı yayımladı. Halkın doğru haber alma hakkı ve demokrasinin en büyük güvencesi olan özgür ve objektif basının hatırlandığını gün olan “24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı’nı kutladığını ifade eden Yılmaztekin

Günümüz Dünyasında Toplumda bu kadar önemli bir yeri bulunan basının, gücünü yine toplumdan alarak, tarafsız ve objektif bir yayın sorumluluğu bulunan Türk Basını önemli göreve imza atmaktadır.

Basınımız görevini yaparken, hukukun evrensel standartlarından sapmamalı, kişi hak ve hürriyetlerine saygıyı asla ihmal etmemelidir. Doğru haber verme, tarafsızlık, özel hayata saygı, basın için yol gösterici değerler olmalıdır. Türk Milleti olarak birlik, beraberlik, güven ve istikrarı korumak ve devam ettirmek, basın camiamızın önderliğinde hepimizin en önemli görevidir. Basın mensuplarımızın, her konuda yapıcı, toplumu doğru bilgilendirme amaçlı olarak, sorumluluk bilinciyle hareket edeceklerine inancım tamdır.

 

15 Temmuz’da gerçekleştirilen darbe girişimine boyun eğmeyen Türk medyasını ve gösterdikleri  öz veriyi unutmak mümkün olmadığını belirten Yılmaztekin “ yaptıkları Kamu görevi sırasında çok zor şartlar altında büyük bir özveriyle haber peşinde koşan Şanlıurfamızın  değerli basın mensupları başta olmak üzere Tüm Gazetecilerin 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramını gönülden kutluyor, aileleriyle birlikte sağlık ve esenlik dolu günler diliyorum.” dedi.

Güncelleme Tarihi: 24 Temmuz 2017, 18:32
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195