Title of a News Article

Yılmaztekin: Pyd, Tel Abyad'a yerleşti

.

Yılmaztekin: Pyd, Tel Abyad'a yerleşti
banner206

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Av.Kemalettin Yılmaztekin, kesintisiz 22 saat süren zorlu Avrupa görevi sonrası ayağının tozuyla Şanlıurfa'ya gelerek Halk oylaması çalışmalarına kaldığı yerden devam etti.

Daha önce iki kez Viranşehir ve Ceylanpınar, birer kez Bozova ve Birecik'e giden Yılmaztekin bu sefer Cumhurbaşkanlığı hükümet sistemini anlatmak için Hilvan'daydı.

Köy ziyaretlerinin ardından Hilvan Merkezine giden Yılmaztekin burada Genç Birlik Şanlıurfa ve Milli İrade Platformunun düzenlemiş olduğu konferansa katıldı. Sistemin neden gerekli olduğunu anlatan Yılmaztekin "7 Haziran sonrası Koalisyonu gören PYD yanı başımızdaki Tel Abyad'a yerleşti. DEAŞ sınırımıza dayandı. Belirsizliğin adı bile terör örgütlerini iştahlandırmaya yetti" değerlendirmesinde bulundu. 16 Nisan'da başta PKK olmak üzere tüm terör örgütlerini ve onların ağababası haçlı Siyonist ittifakı üzüntüye boğacaklarını söyleyen Yılmaztekin, Avrupa'dan oy toplama görevi boyunca kendilerini yakından takip eden Avrupa basınını işaret ederek "Bu süreci çok yakından takip ediyorlar, EVET'in çıkmasından çok korkuyorlar. PAPA Bütün Avrupa liderlerini toplayarak Hayır kampanyası yapıyor. Bütün bunlar EVET'in ne kadar doğru bir tercih olduğunu gösteriyor" dedi.

Konferansın ardından Hilvan Ziraat odası başkanlığını, Hilvan Belediyesini ve esnafı ziyaret Yılmaztekin'e ziyaretleri boyunca Hilvan Belediye Başkanı Ali Aslan Bayık ve Ak Parti Hilvan ilçe başkanı eşlik etti.

Güncelleme Tarihi: 14 Nisan 2017, 13:31
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195