Title of a News Article

Yüksel, Antep-Urfa arasında mekik dokuyor

.

Yüksel, Antep-Urfa arasında mekik dokuyor
banner206

AK Parti Gaziantep 7. Sıra Milletvekili Adayı Suruçlu Abdulkadir Yüksel, hem Gaziantep’te hem de Şanlıurfa’da seçim çalışmalarını sürdürüyor.

Birecik eski Belediye Başkanı da olan AK Parti Gaziantep milletvekili Adayı Abdulkadir Yüksel, seçim çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor. Gaziantep’te sık sık çalışmalar yürüten Yüksel, zaman zaman Şanlıurfa’ya da gelerek Birecik ve Suruç İlçelerinde partisine destek istiyor.

Suruç’ta seçim çalışmalarına katılan Yüksel, ak Parti Şanlıurfa Milletvekili Adayı İbrahim Halil Yıldız’ın seçim bürosunda vatandaşlara hitap etti. Türkiye’de tek partili iktidarlar döneminde kalkınmanın olduğunu ve koalisyon hükümetinde de karanlık dönemlerin yaşandığını belirten Abdulkadir Yüksel Yüksel, “Merhum Menderes’in 1950 ile 1960 arasındaki Türkiye’deki kalkınma hareketinde tek başına iktidardı. 1983 yılında başlayan kalkınmada da Merhum Özal tek başına iktidardaydı. Kalkınma 2002 yılında Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında yeniden devam etmiştir. 1 Kasım’da sandığa gideceğiz.  İnşallah Türkiye’nin geleceği için, gençlerimizin geleceği için, istikrar için 1 Kasım’da oy kullanacağız” dedi.

 

Acem Aşireti’nden destek istedi

Bu arada AK Aday Abdulkadir Yüksel, Gaziantep’te yaşayan Acem Aşireti üyeleriyle de bir araya geldi.

Bir taziye evinde Acem Aşiretinin ileri gelenleriyle buluşan Yüksel, 1 Kasım’da yapılacak seçimlerin önemine değinerek, Pazar günü AK Parti’ye oy vermelerini istedi.

Acem Aşireti’nin ileri gelenlerinden İzzet Demir de, yaptığı açıklamada, Gaziantep’te yaklaşık 300 Bin civarında Şanlıurfalının yaşadığını ve uzun yıllardır Antep’te bir temsilcilerinin bulumadığığını belirterek, “AK part, 1 Kasım seçimlerinde Hemşerimiz Abdulkadir Yüksel’i aday gösterdi. Aynı zamanda Birecik eski Belediye Başkanı da olan Abdulkadir Bey, her zaman bizim yanımızda olacağını söyledi. Biz de bundan dolayı 1 Kasım’da tercihimizi AK Parti’den yana kullanacağız” diye kaydetti.


  

 

 

Güncelleme Tarihi: 28 Ekim 2015, 11:04
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195