Title of a News Article

Yüksel, gençlerle buluştu

.

Yüksel, gençlerle buluştu
banner206

 AK Parti Milletvekili adayı Şanlıurfalı Abdulkadir Yüksel, AK Parti Gaziantep Şehitkamil İlçe Gençlik Kolları Başkanlığı tarafından düzenlenen toplantıda gençlerle bir araya geldi.

Gençlere, üniversite yıllarını anlatan Yüksel gençlere nasihatler verdi. Türkiye cumhuriyeti vatandaşı olmak bu bayrak altında yaşamanın şeref, onur olduğunu belirten Yüksel, “Ben 1978 de Ankara’ya gittim üniversiteye başladım. O yıllar hiç arzu etmediğimiz olayların oldu. Caddelerin sokakların paylaşıldığı, kurtarılmış bölgelerin olduğu, anarşinin ve terörün kol gezdiği,5 bin memleket evladını kaybettiğimiz yıllardı. Ben Ankara da okuyordum. Beş evlerde oturuyorduk. Kızılay’ı 1980 ihtilaline kadar görmedim. Yanı başımızda emek mahallesi vardı, maalesef oraya gidecek durumda değildik. Allah o günleri bu ülkeye göstermesin. Bugünlerin kıymetini bilmemiz lazım" dedi.

İnsanlar kendilerine hedef koyması gerektiğinin altını çizen Yüksel " Bu ülkede yaşamak, bu ülkenin bir evladı olmak, bizim için bir şereftir. Bu bayrağın altında yaşamak onurdur. Siyasi konjonktüre baktığımız zaman 4 tane gurup kurmuş siyasi partimiz var. Türkiye de hedef koyan tek siyasi hareket bizim içinde bulunduğumuz siyasi harekettir. Çok anlamlı hedefler koymuş, 2023 demiş, 2071 demiş, Sizlerde hayatla ilgili hedefler koyacaksınız. Sizler bizim için çok önemlisiniz. Sizler bizim geleceğimizsiniz. Bizde Allah nasip eder vekil olursak sizin hizmetinizde olacağız. Bizim öğrencilik yıllarımıza baktığımızda sizler şanslı durumdasınız. Zor günler geçiriyoruz bunları beraber aşacağız” diye konuştu.

Güncelleme Tarihi: 15 Ekim 2015, 11:29
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195