Title of a News Article

Ziyaretçi akınına uğradı

Ziyaretçi akınına uğradı
banner206

Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol tebrik ziyaretlerini kabul etmeye devam ediyor.

30 Mart yerel seçimlerinin üzerinden iki haftadan daha fazla geçmesine rağmen Başkan Demirkol’a her gün tebrik ziyaretleri gelmeye devam ediyor.

Şanlıurfa kent merkezinin yanı sıra ilçelerinden ve Şehir dışından gelen misafirleri makamda ağırlayan Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol, geride bıraktığı iyi izlenimleriyle anlaşılan o ki, kendisine gösterilen sevgide haliyle büyük oldu.  

Bugün gerçekleşen bir başka ziyaret programında, yine çok sayıda siyasetçi ve bürokrat Demirkol’u tebrik etti. AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Emin Önen ve Kültür ve Turizm Bakanlığı Genel Müdür Yardımcısı Selami Yıldız, AK Parti Haliliye İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Müslüm Yanmaz, Haliliye Belediye Meclis Üyesi Halil Yetkin, Karaköprü Meclis Üyesi Mehmet Nimetoğlu, Zeki Kurt, Kayhan Güllüoğlu, Ömer Hackamiloğlı, Kadir Hatipoğlu ve Ahmet Kayral Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol’u makamında ziyaret ederek tebriklerini ilettiler.

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Emin Önen, Kültür ve Turizm Bakanlığı Genel Müdür Yardımcısı Selami Yıldız, ve yönetim kurulu üyeleri, Başkan Fevzi Demirkol’a görevlerinin hayırlı olması temennisinde bulunarak başarılar dilediler.

Yaklaşık bir saat süren ziyarette, Milletvekili Önen ve beraberindeki heyet, Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol görüş alış verişinde bulunarak yapılacak olan plan projeler ile ilgili konuları ele aldılar.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Demirkol, Vekil Önen ve beraberindekilere teşekkür etti.

Güncelleme Tarihi: 18 Nisan 2014, 02:01
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195