Title of a News Article

Ziyaretler devam ediyor...

Ziyaretler devam ediyor...
banner206

AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Av. Yusuf Eğilmez ve AK Parti Haliliye İlçe Başkanı Av. İbrahim Halil Kızılelma, bugün Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol’u makamında ziyaret ederek tebriklerini ilettiler.

30 Mart yerel seçimlerinin ardından Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol, yeni belediye binasında tebrik ziyaretlerini kabul etmeye devam ediyor.

Bugün gerçekleşen ziyaretlerden birisi de AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Yusuf Eğilmez ve AK Parti Haliliye İlçe Başkanı Av. İbrahim Halil Kızılelma tarafından gerçekleşti. Başkan Eğilmez ve Kızılelma'nın yanı sıra, AK Parti İl Başkan Yardımcılarından Erkan Sözen, Mustafa Yavuz, Cemil Çadak, Halit Taşdönderen, Fatih Yıldız, Kadın Kolları Başkanı Aysel Göncü, Gençlik Kolları Başkanı Osman Uludağ'da Başkan Demirkol'u ziyaret etti. 

Ziyareti gerçekleştiren AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Av. Yusuf Eğilmez ve AK Parti Haliliye İlçe Başkanı Av. İbrahim Kızılelma, Başkan Demirkol’a görevlerinin hayırlı olması temennisinde bulunarak başarılar dilediler.

Yaklaşık bir saat süren ziyarette, Başkan Eğilmez ile Başkan Kızılelma ve beraberindeki heyet, Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol ile görüş alış verişinde bulunarak ziyareti sonlandırdılar. 

Güncelleme Tarihi: 14 Nisan 2014, 19:26
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195