Title of a News Article

11 Nisanspor’a yan bakılmıyor

.

11 Nisanspor’a yan bakılmıyor
banner206

Şanlıurfa Bahattin Canbeyli Süper Amatör Ligi’nde mücadele eden 11 Nisanspor, ligin 12. Haftasında 2. Sırada yer alan Viranşehir’i ağırladı. Güçlü rakibini 2-0’lık skorla deviren 11 Nisanspor, puanını 29’a yükselterek liderliğini sürdürürken en yakın rakibine de 8 puan fark attı.

Bu sezon ilk defa Şanlıurfa Bahattin Canbeyli Süper Amatör Ligi’nde mücadele eden 11 Nisanspor, ligde fark yaratıyor. İsmail Doğan’ın teknik direktörlüğünü yaptığı ve ligi namağlup götüren 11 Nisanspor, şampiyonluğun güçlü adayı olarak görünüyor. 11 Nisanspor, ligin 12. Haftasında güçlü rakibi Viranşehir’i Yenice Spor Tesislerinde ağırladı. Çok zevkli ve heyecan verici karşılaşmanın ilk yarısı golsüz sona erdi.

İkinci yarıda sahada 11 Nisanspor fırtınası esti. İsmail Doğan’ın talebeleri, ikinci yarıda güzel bir futbol ortaya koyarak, rakip filelere 2 gol gönderdi. Maçı 2-0 kazanan 11 Nisanspor, namağlup bir şekilde puanını 29’a çıkararak liderliğini sürdürürken, Viranşehirspor da 21 puanda kaldı.

11 Nisanspor Teknik Direktörü İsmail Doğan, yaptığı açıklamada, çok zorlu bir maçı daha galibiyetle kapatmalarından dolayı sevinçli olduklarını belirterek, bu galibiyetten dolayı futbolcularını kutladı.

 

 

Güncelleme Tarihi: 01 Şubat 2016, 10:59
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195