Title of a News Article

1.Olan ilçeyi kutladı...

.

1.Olan ilçeyi kutladı...
banner206

 Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Harran ilçesine hayran kaldı. İki günlük Şanlıurfa temaslarını sürdüren Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, 16 Nisan'da yapılan Referandum oylamasında Türkiye 1.si olan Harran ilçesine gelerek Belediye Başkanı Mehmet Özyavuz'u kutladı.

Sabah Partisinin il danışma toplantısına katılan Bakan Kılıç, ailesi ile birlikte Harran ilçesine geçti. Burada  Vali Güngör Aizim Tuna, ilçe Kaymakamı Temel Ayça, Belediye Başkanı Mehmet özyavuz ve Harran Üniversitesi Rektörü Prof.dr Ramazan Taşaltın tarafından karşılanan Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, tarihi Harran camisinin bulunduğu alanı gezdikten sonra, Harran Belediye Başkanı Mehmet Özyavuz'un evine geçti. Ak Parti Şanlıurfa Milletvekili Kasım Gülpınar ve Kemalettin Yılmaztekin Ak Parti İl Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül'iünde eşlik ettiği Bakan Kılıç'a Başkan Mehmet Özyavuz tarafından mırra takımı hediye edildi. 

Bakan Kılıç , '16 Nisan Referandum oylamasında 1. olan Harran ilçesi gurumuz olmuştur, Başta milletvekilerimiz, Belediye ve Teşkilat başkanları şahsında tüm Harranlılara en kalbi sevgi ve saygılarımı sunarım'dedi. 


Güncelleme Tarihi: 07 Mayıs 2017, 16:36
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195