Title of a News Article

6 PUANLIK MAÇ!

.

6 PUANLIK MAÇ!
banner206

Şanlıurfaspor, bugün saat 13.30’da kendisi gibi küme düşmeme mücadelesi veren Denizlispor ile kozlarını paylaşacak. Zorlu karşılaşma her iki takım açısından da 6 puanlık maç önemi taşıyor.

Abdüselam YAVUZ

PTT 1. Lig’de son haftalarda beklenen sonuçları alamayan Şanlıurfaspor, Denizlispor maçına odaklandı. 22 Puanla 15. Sırada bulunan Sarı-Yeşilliler, 21 puanla bir sıra altında yer alan Denizlispor maçını kazanmaktan başka bir şey düşünmüyor. Ligde 4 haftadır galip gelemeyen Sarı-Yeşilliler, ligin 24. Haftasında bugün saat 13.30’da deplasmanda oynayacağı denizlispor maçından 3 puanla ayrılmayı hedefliyor. Zorlu karşılaşma küme düşmeme için mücadele eden her iki takım açısından da 6 puanlık maç önemi taşıyor.

 

Hazırlıklar tamam

Son haftalarda aldığı başarısız sonuçların ardından küme düşme tehlikesiyle karşı karşıya kalan Şanlıurfaspor, zorlu Denizlispor maçının hazırlıklarını dün Denizli’de yaptığı antrenmanla tamamladı. Teknik Direktör Tugay Kerimoğlu yönetiminde ter antrenmanı gerçekleştiren Sarı-Yeşilliler, daha sonra kampa girerek maç saatini beklemeye başladı.

 

Şimşek: Galibiyeti arzuluyoruz

Şanlıurfaspor Kulüp Başkanı Fethi Şimşek, Denizlispor maçının çok zor geçeceğini belirterek, bu maçta galibiyeti hedeflediklerini söyledi. Teknik heyet ile futbolculara güvendiklerini dile getiren Şimşek, “Bu maç bizim için de rakip için çok büyük önem arzediyor. 4 Haftadır galip gelemiyoruz inşallah bu deplasmandan 3 puan alan taraf biz oluruz ve moral buluruz” dedi. 

Şimşek, şanssız sonuçlar almalarından dolayı alt sıralarda olduklarını ancak küme düşmeyeceklerini vurgulayarak, “Denizlispor maçı ile birlikte iyi sonuçlar alarak üst sıralara yükselmek istiyoruz” şeklinde konuştu.

Bu arada bugün saat 13.30’da başlayacak olan Denizlispor-Şanlıurfaspor karşılaşması TRT Spor’dan naklen yayınlanacak.

Denizlispor ile Urfaspor arasında oynanacak zorlu karşılaşma TRT Spor’dan naklen yayınlanacak.

Şanlıurfaspor’da Timur Bayram Özgöz’ün sarı kart cezalısı olmasından dolayı Denizli maçında forma giyemeyeceği öğrenildi. 

Güncelleme Tarihi: 05 Mart 2016, 11:51
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195