Title of a News Article

63 Fanatiklerden teşekkür

.

63 Fanatiklerden teşekkür
banner206

Karşıyaka maçında tribünleri coşturan 63 Urfaspor Taraftarlar Derneği’nin Başkanı Ali Çiçek, taraftara teşekkür etti.

Şanlıurfaspor’un 1-0 galip geldiği Karşıyaka maçında taraftarların verdiği destek takdire şayandı. Özellikle maraton tribününde 90 dakika boyunca susmadan destek veren 63 Urfaspor Taraftarlar Derneği, galibiyetin gelmesinde büyük rol oynadı. Maçın başından itibaren takıma tezahürat yaparak büyük moral sağlayan 63 Fanatikler, stadı adeta rakip takım için cehenneme çevirdi.

63 Urfaspor Taraftarlar Derneği Ali Çiçek, Urfastar’a yaptığı açıklamada, taraftarların verdiği destekten dolayı herkese teşekkür etti. Karşıyaka maçında verdikleri destekle galibiyette önemli paya sahip olduklarını vurgulayan Çiçek, “Bundan önce olduğu gibi bundan sonraki maçlarımızda da maraton tribününde yerimizi alarak takımımızın galip gelebilmesi için destek vereceğiz” dedi.

 

Çiçek: Birlik ve beraberlik içerisinde olalım

Urfaspor’un her geçen gün iyiye gittiğini vurgulayan Çiçek, “Yeter ki; Bakan’ıyla, vekiliyle, valisiyle, belediye başkanlarıyla, tüm kurum ve kuruluşların temsilcileriyle, kulüp başkanıyla, yönetimiyle, hocasıyla ve en büyük gücü taraftarıyla birlik ve beraberlik içerisinde olalım. Bu sağlandığı takdirde hiçbir takım karşımızda duramaz. Böylece hedeflediğimiz başarıya ulaşırız” şeklinde konuştu.

 

 

Güncelleme Tarihi: 25 Ocak 2016, 13:39
YORUM EKLE
YORUMLAR
ahmet
ahmet - 8 yıl Önce

ne büyük bi haber ya bu taraftar asalaklarını haber yapmışsınız ya bravo yaaa

SIRADAKİ HABER

banner195