Title of a News Article

Abdulkadir Özgen de imzaladı

 Abdulkadir Özgen de imzaladı
banner206
Şanlıurfaspor, geçtiğimiz sezon kiralık olarak Manisaspor'da forma giyen Abdulkadir Özgen ile 3 yıllık anlaşma yaparak sözleşme imzaladı.Kendisini sarı yeşilli renklere bağlayan imzayı atan Abdulkadir, Şanlıurfaspor'da forma giymekten dolayı sevinçli olduğunu söyledi.
Şanlıurfaspor, geçtiğimiz sezon kiralık olarak Manisaspor forması giyen Abdulkadir Özgen ile 3 yıl süreyle anlaşmaya vardı.
Daha önce prensip anlaşmasına varılan golcü futbolcu,kendisini sarı yeşilli kulübe bağlayan resmi imzayı, Kulüp as başkanı Nabi Kırmızı ile birlikte attı. 
8 Eylül 1986 Almanya Stolberg doğumlu Abdulkadir daha önce SV Breinig, Aachen, Aachen II, Kayserispor, Bucaspor, Sivasspor, Samsunspor ve en son Manisaspor formaları giydi. 
Türkiye’de 100 maça çıkan golcü futbolcu, 46 gole imza attı. 46 Golün 34’ünü PTT 1. Ligde kaydeden Abdulkadir geçtiğimiz sezon Manisaspor forması ile 12 gol atarak Peroviç’ten sonra takımının en golcü ismi oldu. 
2013-2014 sezonunun ilk devresinde Sivasspor forması giyen Abdulkadir, takımı ile 4 maça çıkarken, devre arası Manisaspor’a kiralık olarak gitti. Manisaspor ile 18 karşılaşmada forma giyerek ikinci devre oynanan maçların tamamında görev alarak dikkat çekti.

Güncelleme Tarihi: 25 Haziran 2014, 19:43
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195