Title of a News Article

Adana Demirspor iddialı...

.

Adana Demirspor iddialı...
banner206
TFF 1'inci Lig'de pazar günü sahasında Şanlıurfaspor'u konuk edecek Adana Demirspor, zorlu maçta 3 puan hedefliyor.

Aytaç Durak Tesisleri'nde teknik direktör Erkan Sözeri yönetiminde çalışan mavi lacivertliler, düz koşu ile başlayan antrenmanı 5'e 2 ve dar alanda taktik çalışmalarıyla sürdürdü.

Saha ve seyirci avantajını iyi kullanarak sıkıntılı gidişata dur demek istediklerini belirten takım kaptanlarından Emrullah Şalk, tüm hazırlıkları 3 puan için yaptıklarını söyledi.

Takımda iyi bir arkadaşlık ve dayanışmanın olduğunu belirten Şalk, şunları söyledi:

"Önümüzde Şanlıurfaspor maçı var ve içinde bulunduğumuz durumun farkındayız. Almamız gereken puanları alamadığımız için bu 90 dakika daha da anlamlı hale geldi. Taraftarlarımızı ve bizi destekleyen insanları mutlu etmek için elimizden geleni yapacağız. Bunu başaracağımıza da inanıyorum. Mücadele gücü yüksek kaliteli bir kadroya sahibiz. Pazar gününe kadar en iyi şekilde hazırlanmaya çalışacağız. Allah'ın izniyle inşallah Şanlıurfaspor maçından alnımızın akıyla çıkarak taraftarlarımızın güler yüzle evlerine dönmelerini istiyoruz."

 

'BU MAÇ ÇOK ÖNEMLİ'

Takımın tecrübeli futbolcularından Ozan İpek ise, 90 dakika boyunca sahada durmadan mücadele edeceklerine, takımın şu an galibiyete çok ihtiyacı olduğunu kaydetti. Sahaya galibiyet için çıkacaklarını belirtin İpek, şu ifadeleri kullandı:

"Bizim için her maç önemli ama bu haftaki Şanlıurfaspor maçı aldığımız sonuçlardan dolayı daha da kritik hale geldi. Son iki haftada hiç beklenmeyecek şekilde puan kayıpları yaşadık. Biz kesinlikle galibiyet alabilmek için sahaya çıkacağız. Onun için iyi konsantre oluyoruz ve herkes gereken özveriyi gösteriyor. Lige birçok olumsuzluklarla başladık ve bu takımı olumsuz etkiledi. Ama artık bunların bir önemi ve yok 3 puan alıp kafamız rahat bir şekilde Milli maç arasına girmek istiyoruz. O arada da daha iyi toparlanacağımıza eminim. Bu maçın önemi çok büyük. Biz kendimize, hocamıza ve taraftarlarımıza çok güveniyoruz. İnşallah bu maçla iyi bir seri yakalamak istiyoruz."

Güncelleme Tarihi: 01 Ekim 2016, 14:41
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195