Title of a News Article

Adanaspor iddialı!

Adanaspor iddialı!
banner206

 PTT 1'inci Lig ekiplerinden Adanaspor, pazar günü saat 13: 30'da deplasmanda oynayacağı Şanlıurfaspor maçının hazırlıklarını tesislerinde yaptığı antrenmanlar ile sürdürüyor.

Karşılaşmanın saat 13: 30'da olması ve o saatte havanın sıcak olması sebebiyle antrenmanlarını saat 11: 00'da yapan turuncu beyazlı takımda sakatlıkları devam eden Fahri ve Mehmet Sak çalışmada yer almadı. Taktik çift kale çalışmasında girdiği ikili mücadele de arka adelesi çeken Uche Kalu çalışmayı yarım bıraktı. Kontrolleri yapılan oyuncunun tedavisine hemen başlandı.

Cumartesi günü yapacağı son çalışmanın ardından Şanlıurfa’ya hareket edecek olan Adanaspor, konaklayacağı otele geçerek maç saatini beklemeye başlayacak.

 

Günay: "İki maçımızı kazanıp rahatlamak istiyoruz"

Şanlıurfaspor ve Mersin İdmanyurdu maçlarını kazanarak ligde kalmak istediklerini belirten turuncu beyazlı takımın file bekçisi Günay, "Mücadele son saniyeye kadar sürecek. Ligin bitimi yaklaştıkça heyecan artıyor. Her müsabaka ayrı bir önem taşıyor. Deplasmanda kazanarak bay geçireceğimiz hafta yerimizi korumak düşüncesindeyiz. İnşallah her şey istediğimiz gibi olur" dedi.

Güncelleme Tarihi: 17 Nisan 2014, 15:23
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195