Title of a News Article

Ahmet Arı, önce yemin etti sonra imza attı

.

Ahmet Arı, önce yemin etti sonra imza attı
banner206

Altınordu, Şanlıurfaspor’dan transfer ettiği Ahmet Arı ile forma ve futbol topu üzerine yemin töreni düzenleyerek sözleşme imzaladı.

PTT 1. Lig’in İzmir ekiplerinden Altınordu, en son Şanlıurfaspor’da forma giyen forvet Ahmet Arı’yı yemin töreniyle sezon sonuna kadar renklerine bağladı.

İlk profesyonellik heyecanını Gaziantepspor’da yaşayan 1989 doğumlu oyuncu, daha sonra Bursaspor, Samsunspor, Denizlispor, Karşıyaka ve son olarak Şanlıurfaspor’da görev yaptı. Bugüne kadar Süper Lig’de 58, PTT 1. Lig’de ise 99 maça çıkan Ahmet Arı, kariyeri boyunca 66 gol kaydetti.

Altınordu forması ve futbol topu üzerine yemin ederek imza atan usta oyuncu, yemininde “Altınordu, sadece bir futbol kulübü değildir. Aynı zamanda bir futbol eğitim kurumudur. Bu organizasyonun A takımında bir ağabey olarak yer alacağımın bilincindeyim. Kardeşlerime iyi örnek olacak, uyumlu davranışlar içerisinde olacağıma ve bu örnek kurumun değerine değer katmak için çaba göstereceğime söz veriyorum” dedi.

Altınordu Genel Kaptanı Sedat Gündoğdu ise kişiliği ve futbolculuğuyla örnek bir oyuncuyu transfer ettiklerini söyleyerek “Ahmet Arı’nın ikinci yarıda oyuncularımıza ağabeylik yapacağına ve yükselişimize önemli katkılar sağlayacağına inanıyoruz” diye konuştu.

Teknik Direktör Hüseyin Eroğlu da Ahmet Arı’nın Altınordu formasıyla yeniden çıkışa geçeceğini vurgulayarak, “Sezon başındaki hedefini yakalayamadı ancak burası onun kendini yeniden göstermesi açısından uygun şartlara sahip. Performansıyla hem kulübümüze katkı sağlayacak hem de kişisel gelişimini devam ettirecektir” dedi.

Altınordu, daha önce de profesyonelliğe geçen genç futbolcular için düzenlenen yemin töreniyle gündeme gelmişti.

Güncelleme Tarihi: 20 Ocak 2016, 18:26
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195