Title of a News Article

Akyürek; Bunun devamı gelecek

 Akyürek; Bunun devamı gelecek
banner206

Şanlıurfaspor 2. Başkanı Aslan Akyürek, 1461 Trabzonspor maçını galibiyetle kapattıklarından dolayı mutlu olduğunu belirterek, “Bunun devamının geleceğine inanıyorum” dedi.

Şanlıurfaspor 2. Başkanı Aslan Akyürek, 1461 Trabzonspor galibiyetini Urfastar’a değerlendirdi. 1461 Trabzon maçından 3 puanla ayrıldıklarından dolayı sevinçli olduklarını vurgulayan Akyürek, “Bu galibiyette emeği geçen teknik heyet ile futbolcularımıza teşekkür ediyorum” dedi.

1461 Trabzon’u devirerek yükselişe geçtiklerini belirten Akyürek, “Zorlu bir viraja girdik. Bundan sonraki maçlar bizim için daha da önemli. Artık kalan tüm maçlarımızdan galibiyetle ayrılıp ligi güzel bir yerde tamamlamak istiyoruz” diye ifade etti.

Akyürek, Pazartesi günü GAP Arena’da Balıkesirspor ile oynayacaklarınada vurgu yaparak, “Bu maçı da galibiyetle kapatmak istiyoruz. Bunun için taraftarımıza da ihtiyacız var. Her maçta olduğu gibi bu maçta da taraftarımızı yanımızda görmek istiyoruz. Taraftarımızın desteğiyle Balıkesir’i evine eli boş göndermeyi arzuluyoruz” dedi. 

Güncelleme Tarihi: 17 Mart 2014, 15:06
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195