Title of a News Article

Altay, Urfa'da güldü

.

Altay, Urfa'da güldü
banner206
Cirespor, Şanlıurfa GAP Arena Stadyumu’nda karşılaştığı Altay’a 3-0 yenildi. Altay’a galibiyeti getiren golleri Bedri, Halil ve İhsan Furkan getirdi.

 

UĞUR BUDAK

Spor Toto 3'üncü Lig 1'inci Grup'ta mücadele eden Cizrespor, ligin 8. Haftasında karşılaştığı Altay maçını terör olayları nedeniyle Şanlıurfa GAP Arena Stadyumu’nda oynadı. Fahri Var’ın düdük çaldığı karşılaşmaya hızlı başlayan taraf Altay oldu. Rakibine göre daha diri bir futbol ortaya koyan İzmir ekibi, aradığı golü 37. Dakikada buldu. Sol çaprazda kaleciyle karşı karşıya kalan Bedri Can, güzel bir vuruşla topu filelere göndererek takımını 1-0 öne geçirdi. Altay’da Halil’in kafa vuruşu da direkten döndü. Maçı ilk yarısı 1-0 sonuçla tamamlandı.

Maçın ikinci yarısına hızlı başlayan taraf ise Cizrespor oldu. Sağdan soldan geliştirdiği ataklarla Altay kalesinde gol arayan Cizrespor, çok sayıdaki gol pozisyonlarından sonuç alamadı. Altayspor’da 76’ıncı dakikada kaleciyle karşı karşıya kalan Halil, kontrollü bir vuruşla takımını 2-0 öne geçirdi.  Maç bitti derken bu kez sahneye İhsan Furkan çıktı. 90+4’te Furkan, kaydettiği golle maçın skorunu tayin etti ve maç 3-0 sona erdi. Maçın ardından Altaylı futbolcular, yöneticiler ile birlikte galibiyeti kutladılar.

Bu arada Cizre’den gelen yaklaşık 200 taraftar, maç boyunca takımlarını destekledi.

 

Güncelleme Tarihi: 07 Ekim 2015, 17:14
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195