Title of a News Article

Antep Urfalı Bürokratı görevden almıştı...

Antep Urfalı Bürokratı görevden almıştı...
banner206
İki sezon önce  Gaziantep Büyükşehir- Şanlıurfaspor karşılaşmasında Şanlıurfalılara protokolde fazla yer verdiği için Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin'in kardeşi Ünal Kıymık  ve Antep medyası tarafından istenmeyen Urfalı Gençlik ve spor il Müdürü iki yıl  sonra başka bir İl'e Müdür olarak atandı.  
Antep Başta Fatma Şahin ve kardeşi Ünal Kıymak siyasi baskısı, ile Antep Medyasının asılsız haberleri sonucu kısa bir sürede görevden alınan Şiran, tam iki yıl sonra aynı makama atanması Urfa camiası tarafından sevinçle karşılandı
Gaziantep Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğündeyken görevinden alınan Şanlıurfalı bürokrat Burdur'a atandı. Burdur Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ömer Şiran oldu.

Burdur Gençlik Spor İl Müdürü olarak atanan Şanlıurfalı Ömer Faruk Şiran daha önce görev yaptığı Düzce'de yaptığı başarılı çalışmaların ardından Gaziantep'e Gençlik Spor İl Müdürü olarak atanmıştı.

Şanlıurfa il Gençlik ve spor Müdürü olarak atanması beklenilen Şiran bundan böyle Burdur ilinde spora ve gençlere yönelik çalışmalarına devam edecek.

Güncelleme Tarihi: 29 Kasım 2016, 18:22
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195