Title of a News Article

Antep Urfa'ya iddialı geliyor

Antep Urfa'ya iddialı geliyor
banner206
 PTT 1. Lig ekiplerinden Gaziantep Büyükşehir Belediyespor, Şanlıurfaspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını sürdürüyor.

Cuma günü deplasmanda Şanlıurfaspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarına devam eden Gaziantep Büyükşehir Belediyespor, Şanlıurfa’da oynanacak maçı kazanarak, çıkışını sürdürmek istiyor.

Şanlıurfaspor maçı öncesi açıklama yapan Gaziantep Büyükşehir Belediyespor Teknik Direktörü Hakan Kutlu, son üç haftada kazandıklarını hatırlatarak, “İyi futbol oynuyoruz. Son üç haftadır iyi futbol oynayıp sonuçlara yansıtıyoruz. Bu çıkış bizim için önemli oldu. Biz göreve geldiğimizde bu takımın ilk altıyı zorlayabileceğini düşünüyorduk. Onu söylemiştik hep. Bu üç galibiyet söylemlerimizin haklı olduğunu ortaya çıkardı. Şimdi çok çok önemli bir maça gideceğiz. Şanlıurfaspor ile cuma akşamı oynayacağımız maç olacak. Şanlıurfaspor da bizimle aynı hedefe doğru gidiyor. İki takım için de çok önemli bir maç. Ama biz iyi bir çıkış yakaladık. Bu çıkışımızı devam ettirmek istiyoruz. Takımımız da iyi gözüküyor. Çünkü oynadığı oyunla oyuncuların birliktelikleri ve arkadaşlıkları çok iyi. İnşallah bu çıkışımızı devam ettiririz. Sakat oyuncumuz da yok” şeklinde konuştu.

Güncelleme Tarihi: 12 Mart 2015, 16:29
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195