Title of a News Article

Antepliler Urfalı Bürokrata saldırıyor...

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin'in TBMM'de çalışan kardeşi Ünal Kıymık ve Kulüp yöneticileri Urfalı Gençlik ve spor İl Müdürü Ömer Faruk Şiran'a ağza alınmayacak küfürler ettikleri öğrenildi. Urfaspor tarafta dernekleri Ömer Faruk Şiran'a yapılacak olan her hamlenin karşılıksız kalmayacağını ve Urfa'da Antepli Bürokratların koltuklarında oturamayacaklarını söylediler. Bu tehlikeli gidişata dur denmeli.

Antepliler Urfalı Bürokrata saldırıyor...
banner206

Gaziantep Büyükşehir Belediyespor kulübü kendi saha ve seyircisi önünde Şanlıurfaspor'a mağlup olmasının faturasını Gaziantep  Gençlik ve Spor İl Müdürüne kesti.
PTT 1. Ligde cuma akiamı oynanan 7.haftanın Guneydoğu derbisinde kazanan taraf Şanlıurfaspor oldu. Gaziantep BŞB  Fatma Şahin, Milletvekili ve Bakan olduğu günlerden bu yana Urfalılarla uğraşmaya devam ediyor. Gaziantep Kulüp başkanı Urfalı İbrahim Kızıl'ı deviremediği için  bu sezon Gaziantep Büyükşehir Belediyespor yaklaşık 20 Milyon tl ödenek ayıran Fatma Şahin, kurmuş olduğu takımının başarısız olmasının faturasını yine Urfalı bir bürokrata kesmeye çalışıyor.
Cuma akşamı Kamil Ocak stadyumunda oynanan Gaziantep BŞBspor ve Şanlıurfaspor karşılaşmasında  gülen taraf konuk ekip Şanlıurfaspor oldu.Gol sevincini yaşayan Şanlıurfaspor kulüp yöneticileri ve Urfadan takımına destek amacıyla giden çok sayıda İş adamı, bürokrat ve Basın mensubuna ağza alınmayacak küfürlerde bulunan Gaziantep Büyükşehir Belediyespor yöneticileri maç sonrası Urfaya olan kin ve nefretlerini Urfalı  Gençlik ve Spor İl Müdürüne kestiler.
Başta Gaziantep Büyükşehir Belediyespor twitter hesabı olmak üzere ' @gaziantepbbs ' Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin'in TBMM'de çalışan Kardeşi  Önal Kıymık , Gaziantep Büyükşehir Belediyespor yöneticileri ve bazı yerel medya temsilcileri, İl Gençlik ve spor Müdürü Ömer Faruk Şiran'ın ailesi ve kendisine ağza alınmayacak küfür ve hakaretlerde bulundular. 

Kendisine Küfür eden Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin'in kardeşi ve kulüp yöneticileri hakkında suç duyurusunda bulunmaya hazırlanan Gaziantep  Gençlik ve Spor il Müdürü Ömer Faruk Şiran ise sessizliğini sürdürüyor.
BAKAN KILIÇ'A GİDECEKLER.

Gaziantep'te Urfalı Bürokrak istemediğini ifade eden Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin'e tepkiler başladı. Şanlıurfa'da bulunan tüm STK ve taraftar dernekleri Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin ve kulüp yöneticilerine ateş püskürüyorlar. sezon başından bu yana kötü gidişatın faturasını kendi yönetimine kesmeyen Fatma Şahin'in Urfalı Bürokrat Ömer Faruk Şiran'a sahip çıkmasını istediler.
Urfa'da Onlarca Antepli Müdür ve Bürokratın olduğuna dikkat çeken Taraftarlar' Antepte bulunan  yaklaşık 300 bin Urfalı mart 2014 seçimlerinde oylarını Fatma Şahin'e verdiler. Antep'in ekonomisi Urfalıların sayesinde ayakta. Urfalılar ile Antepliler arasında yıllardır  futbol yüzünden devam eden bir kötü gidişat var. bu kötü gidişatı düzeltmesi gerekenler neden bu tür eylemleri gerçekleştiriyorlar bilmiyoruz'dediler.
Şanlıurfaspor'un geçtiğimiz sezon kendi sahasında Gaziantep Büyükşehir Belediyespor yenilerek, Gaziantep Büyükşehir Belediyespor kümede bıraktığına dikkat çeken taraftarlar'  2013-14 futbol sezonun son  haftalarında Gaziantep Büyükşehir Belediye kümeye düşecekti. Bizim takım Komşu Kent diye maça fazla asılmadı. 1-0 yenildik, maçtan sonra Gaziantepli futbolcuları alkışladık, keşke yapmamış olsaydık'diye konuştular. 

Öte yandan Şanlıurfa'da bir grup siyasi ve STK temsilcilerinin hafta içerisinde Gençlik ve spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç'la görüşecekleri öğrenildi. 

Güncelleme Tarihi: 26 Ekim 2014, 12:53
YORUM EKLE
YORUMLAR
ak
ak - 9 yıl Önce

sayın medya sizde antepli idarecilerinin isimlerini yayınlayın bizde bilelim

i halil şiran
i halil şiran - 9 yıl Önce

İnşallah bu yıl kümeye düşerler gelecek yıl birdaha düşerler sonra birdaha sonra acıklı son şahin olmuş serçe

urfalı
urfalı - 9 yıl Önce

antepliler efendi insanlardır yapmazlar öyle şey. kendi kendini savunan ilk şehir neticede kurtuluş savaşında diğerleri sonradan.

Haktan
Haktan - 9 yıl Önce

Ömer bey gençlik sporu Urfalı doldurdu

SIRADAKİ HABER

banner195