Title of a News Article

Antepspor, Urfaspor'u devirmek istiyor

.

Antepspor, Urfaspor'u devirmek istiyor
banner206
 Ziraat Türkiye Kupası A Grubu'nun ikinci maçında evinde Şanlıurfaspor ile karşılaşacak olan Gaziantepspor, rakibini yenerek gruptaki ilk galibiyetini almak istiyor.

Ziraat Türkiye Kupası A Grubu'nda yer alan ve ilk maçında Osmanlıspor’a deplasmanda 2-1 mağlup olan kırmızı-siyahlı takım, bugün karşılaşacağı Şanlıurfaspor’u yenerek ilk galibiyetini almayı hedefliyor. Ev sahibi ekipte Şanlıurfaspor karşısında ligin 14. haftasında oynanan Galatasaray maçında kırmızı kart gören Ganalı oyuncu Muhammed Fatau cezası sebebiyle bu karşılaşmada forma giyemeyecek.

Bu arada, kırmızı-siyahlı takım yarınki maçın son hazırlığını bu akşam tamamlayarak kendi tesislerinde kampa girecek.

Gaziantepspor - Şanlıurfaspor Ziraat Türkiye Kupası A Grubu mücadelesi ikinci maçı bugün saat 16:30’da Kamil Ocak Stadyumu’nda oynanacak. Mücadeleyi Serkan Tokat yönetecek. Tokat’ın yardımcılıklarını Bülent Gökçü ve Aleks Taşcıoğlu yapacak.

 

Üzülmez bugün geliyor

Öte yandan Gaziantepspor’un anlaşmaya vardığı Teknik Direktör İbrahim Üzülmez, bugün Gaziantep’e geliyor. Tecrübeli teknik adam bugün oynanacak Gaziantepspor - Şanlıurfaspor maçını tribünden takip edeceği, daha sonra takımla beraber Perşembe günü yapılacak antrenmanda takımının başında olacağı öğrenildi.

Güncelleme Tarihi: 14 Aralık 2016, 09:31
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195