Title of a News Article

Apar topar sahaya koştular!

.

 Apar topar sahaya koştular!
banner206

Şanlıurfaspor’un GAP Arena Stadyumu’nda oynadığı Adanaspor ve Göztepe maçlarında çimlerin yerinden kalktığı görüldü. Göztepe maçının devre arasında sahaya giren Gençlik ve Spor Hizmetleri İl Müdürlüğü görevlileri, yerinden çıkan çimleri yeniden eski yerlerine monte ettiler.

ABDÜSELAM YAVUZ
GAP Arena Stadyumu, bugüne kadar bir türlü istenilen bir sahaya kavuşamadı. Geçtiğimiz sezon başında GAP Arena’daki sahanın sıcaklardan dolayı yanması nedeniyle ilk maçlarını başka statlarda oynamak zorunda kalan Şanlıurfaspor’un, bu sezonda GAP Arena Stadyumu sahası ile başı dertte. Gençlik ve Spor Hizmetleri İl Müdürlüğü görevlileri, her ne kadar sahayı düzgün bir şekilde maç oynanmaya elverişli bir hale getirmek için çaba gösterse de pek başarılı olunmuyor. Çünkü Şanlıurfaspor’un bu sezon evinde oynadığı Adanaspor ve Göztepe maçlarında sahanın bazı bölümlerinde çimlerin yerinden kalktığı görüldü. Futbolcuların hemen her şut denemesinde ya da ikili mücadelelerde çimlerin yerinden kalkması oyunculara zorlu anlar yaşatıyor. Bu kötü zeminin sakatlıklara da yol açabileceği belirtiliyor.

 

Devre arasında sahaya koştular

Bu arada Gençlik ve Spor Hizmetleri İl Müdürlüğü görevlileri, Şanlıurfaspor’un 1-1 berabere kaldığı Göztepe maçının  devre arasında sahaya koştular. Çimlerin kalktığı yere doğru yönelen görevliler, yerinden sökülen çimleri elleriyle yeniden eski yerlerine monte ettiler.

Öte yandan saha zemininin etkili sıcaklardan dolayı bozulduğu öğrenildi.

 

 

Güncelleme Tarihi: 01 Eylül 2015, 12:31
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195