Title of a News Article

Arslan listesini yönetime sundu

Arslan listesini yönetime sundu
banner206

 Balıkesirspor'da yönetim önümüzdeki sezon PTT 1. Lig'de şampiyon olarak yeniden Süper Lig'e dönme planları yaparken, teknik direktörü Cihat Arslan'ın 20 kişilik transfer listesini yönetime verdiği öğrenildi.

Özel işleri için Şanlıurfa'ya giden Urfaspor’un eski hocasınınn kalacak ve gidecek futbolcularla ilgili listeyi ise bir iki gün içinde netleştireceği bildirildi.

Cihat Arslan'ın PTT 1'inci Ligi yakından tanıdığını belirten Profesyonel Şube Sorumlusu Zeki Çıkrıkçı, "Elbette bu 20 oyuncunun tümünü almayacağız. Hocamızın listesi alternatifli isimlerden oluşuyor. Ancak taraftarlarımıza şimdiden çok kaliteli ve güçlü bir takım kuracağımızı söyleyebiliriz. Başkanımız ve hocamızın bu konudaki çalışmaları sürüyor" dedi.

 

SON DURUM

SÖZLEŞMESİ BİTENLER: Gökhan Ünal, Emrullah Şalk, Uğur Akdemir, İlhan Depe, Tomislav Glumac, Isaac Promise, Ali Öztürk, Sercan Yıldırım (Kiralık), Burak Çalık, Aykut Çeviker.

SÖZLEŞMESİ DEVAM EDENLER: Bülent Cevahir, Eray Ataseven, Muğdat Çelik, Ertuğrul Furkan, Andrija Vukovic, Umutcan Yüksel, Nuno Andre Coelho, Ante Kulusic, Hasan Hatipoğlu, Berkan Emir, Abdülhamit Yıldız, Oğuzhan Çapar, Okan Alkan, Ermin Zec, İbrahim İçuz.

SÖZLEŞMESİ FESHEDİLENLER: Vitor Gomes, Andre Santos, Ronald Vargas. (ajansspor)

Güncelleme Tarihi: 05 Haziran 2015, 10:02
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195