Title of a News Article

Arslan; “Mutlu günler yaşayacağız”

Şanlıurfaspor Teknik Direktörü Cihat Arslan, Sarı-Yeşilli kulübe gelmesinden dolayı çok mutlu olduğunu belirterek, “Bu geldiğimiz mutluluktan daha mutlu günler yaşayacağımıza da sonsuz kere inanıyorum” dedi. 

UĞUR BUDAK
Geçen sezon İstanbul Büyükşehir Belediyespor’u şampiyon yaparak Süper Lig’e taşıyan Cihat Arslan ile 1+1 yıllık sözleşme Şanlıurfaspor Yönetimi, çiçeği burnunda hocası ile birlikte basın toplantısı düzenledi.

Şanlıurfaspor Tesisleri’nde düzenlenen toplantıda konuşan Cihat Arslan, çok önemli bir kulübe ve şehre geldiğinin farkında olduğunu vurgulayarak, “Zaten Başkanımız ile oturup konuştuğumuzda öncelikle gayemiz anlaşmak değildi. Birbirimizi tanımak ve kulübün hedefleriydi, aynı zamanda da bizim hedefimizdi. Hedeflerin örtüştüğünü görünce de ondan sonrası çok kolay gerçekleşti” dedi.

 

“Urfaspor, Türkiye’de marka olacak”

Başarılı Teknik Direktör Arslan, Şanlıurfaspor’un Türkiye’de bir marka değer olabileceğini belirterek, “Büyük potansiyel olarak görüyorum, bu büyük potansiyelde Cihat Arslan’ın isminin de geçmesini istedim. Bizim de hedefimiz var. Urfaspor’un da hedefi var. Bu doğrultuda Bismillah dendi. Çok doğru bir tercih yaptığımın farkındayım. Tabi ki çok zorlu bir süreç bekliyor, kolay değil. Senelerdir gelinen çok güzel noktalar var, bunun üzerine bir tuğla daha koymaya geldik. Kolay mı değil. Yarıştığımız camia, yarıştığımız takımlar çok önemliler. Ama tabii ki zora talibiz. Şimdi bu camiada birlik ve beraberlik olduktan sonra bu zorluklar önümüzde kolaylığa dönüşecektir” diye ifade etti.

 

“Mücadele eden bir takım oluşturacağız”

“Ama öncelikle ayakları yere sağlam basan, takımı ve forması için, şehri için mücadele eden bir takım oluşturmaya gayret edeceğiz” diyen Arslan, konuşmasında şunları kaydetti;

“Yönetim kurulumuzla birlikte ortak akıl ve beraber karar verme ile inşallah bunların hepsini başaracağız. Çok mutluyum ama bu geldiğimiz mutluluktan daha mutlu günler yaşayacağımıza da sonsuz kere inanıyorum.”

 

“Biz buraya söylemden çok eylem yapmaya geldik”

Bir basın mensubunun “Bu yıl Şanlıurfaspor’u şampiyon yapacağız diyebilir misiniz?” sorusunu yanıtlayan Cihat Arslan, şu cevabı verdi;

“Sizin şampiyon olacağız demeniz sadece sözde kalıyorsa bu popülist bir yaklaşım. Yani şampiyon kelimesinin içini dolduracak bütün argümanların olması lazım. Burada söylem çok kolaydır ama eylem ve zaman zordur. Biz buraya söylemden çok eylem yapmaya geldik.”

 

“Hep beraber başaracağız”

Arslan, Şanlıurfaspor’a gelmesindeki nedenin potansiyel olduğunu da kaydederek, “Ben tek başıma takımı şampiyon yapmadım. Şampiyon olacak argümanları kullandım, hep beraber başardık. Burada da hep beraber başaracağız. Yoksa Cihat Arslan tek başına bir şey başarmaz. Urfa’da o enerji, o birikim olduğu için geldik.

 

“Takviye yapacağız”

Transfer çalışmaları ile ilgili de bir soruyu yanıtlayan Arslan, “Mevcut kadroda bu takıma katkı vermiş, formasını giymiş, mücadele etmiş oyuncularımız var, bunları yok sayamayız. Yani o değerler bizim de değerlerimizdir şuan itibariyle. Onların üstüne tabii ki takviye yapacağız. Ama geçen sezon Urfaspor formasını temsil etmiş, hakkıyla formasının karşılığını vermiş, topluma karşı doğru mesajlar vermiş herkes bizim başımızın üstündedir, başımızın tacıdır. Onlarla tabiî ki yolumuza devam edeceğiz ama kadromuzu güçlendirmek adına transfer çalışmalarımızı da muhakkak yapacağız” diye kaydetti.

Taraftara da mesaj gönderen Arslan, “Şanlıurfa şuanda Türkiye’de çok büyük bir değer sadece Türkiye için değil, Avrupa’ya da gitseniz, Dünya’nın neresine giderseniz gidin bir sürü yurttaşımız var. O zaman bizim burada büyük düşünüp, büyük hedeflere gidebilecek bir yapıya geçmemiz lazım. Bir yerde birik ve bütünlük varsa başarı gelir. Şanlıurfaspor Kulübünü bir marka değeri haline getirip, Süper Lig’e çıkarıp, Süper Lig’de de Avrupa Kupalarına gidebilecek bir takım oluşturmaksa hayalimiz ve niyetimiz küskünlük de olmamalıdır. Birlik ve bütünlüğe çok fazla ihtiyacımız var” şeklinde konuştu.

Şanlıurfaspor Kulüp Başkan Vekili Uğur Büyükhatipoğlu ve döğer yöneticilerden  Maruf Güneş, Aslan Akyürek, Nabi Kırmızı, Şükrü Yüksel, Kemal Süt, Vedat Bucak, Mithat Arhan, Aziz Çayırcıoğlu, Nihat Kırmızı, Mahmut Saatçi ve Ömer Bahçivan’ın da katıldığı basın toplantısı, Cihat Arslan ve yönetim kurulu üyelerinin toplu hatıra fotoğrafı çekmesi ile sona erdi. 

Güncelleme Tarihi: 04 Haziran 2014, 16:30
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195